Whisky Festival Agenda: Alle whisky festivals in 2018

Whisky Festival Agenda: Alle whisky festivals in 2018

Van vrijdag zeventien november tot en met zondag negentien november vindt het jaarlijkse (uitverkochte) International Whisky Festival plaats in de grote kerk in Den Haag. Onder de whiskykenners is dit één van de bekende grote whisky evenementen van Nederland en trekt bezoekers vanuit het hele land. Net als voorgaande jaren is het festival ook dit jaar al vroegtijdig uitverkocht. Wij hebben alle Nederlandse whiskyfestivals in 2018 die tot nu toe bekend zijn op een rijtje gezet voor je. Doe er je voordeel mee, wees op tijd met het kopen van je tickets en geniet van whisky door heel Nederland.

Whisky festivals 2018

17 November 2017: International Whisky Festival 2017, Den Haag

Uitverkocht; vanaf maandag 20 november kunnen er plekken gereserveerd worden voor International Whisky Festival 2018.

 

19/20 Januari 2018: L&B Whiskyweekend, Amsterdam

Op 19 en 20 januari 2018 vindt de tiende editie plaats van het L&B Whiskyweekend in de Posthoornkerk in Amsterdam. Momenteel zijn er nog kaarten te bestellen voor 32 euro per stuk inclusief welkomst whisky, glas en flesje water. Tickets bestel je hier!

 

9/10 Februari 2018: Hielander Whisky Festival, Alkmaar

Het Hielander Whisky Festival vindt plaats op 9 en 10 februari in de Grote Kerk van Alkmaar. Naast de whisky’s zelf vind je hier ook Schotse en Ierse kleding, lekkernijen, reisinformatie over whiskyreizen en een hoop gezelligheid. Bestel voor 1 november je ticket, dan krijg je €2,50 korting.

 

23/24/25 maart 2018: Whisky festival Noord Nederland, Groningen

Woon je in het hoge noorden van Nederland? Dan is dit het whiskyfestival waar jij waarschijnlijk naar toe gaat. Van 23 maart tot en met 25 maart drink je heerlijke whisky’s in Der Aa-kerk in Groningen tijdens het Whisky Festival Noord Nederland. Naast een zeer groot aanbod aan whisky’s kun je hier ook diepgaande en technische lessen volgen bij de whisky school. Kaarten voor dit whisky festival kun je binnenkort hier aanschaffen.

 

14 April 2018: Whisky in Leiden, Leiden

Het whisky festival Whisky in Leiden vindt plaats op zaterdag 14 april. Het festival bestaat uit een middagsessie en een avondsessie. Tickets kosten 35 euro en bestel je hier!

 

Festivals waarvan de data nog onbekend zijn

Voor de volgende festivals zijn momenteel (okt. 2017) nog geen data bekend:

 

  • The spirit of Amsterdam
  • The spirit of Maastricht
  • Zoomer whisky en rum festival
  • Whisky by the sea
  • Whisky live Spa (België)

 

Whisky festivals België

Belgie kent een aantal whisky festivals zoals het International Whisky Festival Gent dat op 3 maart 2018 plaatsvind.

 

Mocht bovenstaande whisky festivals niet kunnen bijwonen? Geen paniek! De volgende whisky festivals moeten de data voor 2018 nog bekend maken: The spirit of Amsterdam, The spirit of Maastricht, Zoomer whisky en rum festival, Whisky by the sea, Whisky live Spa (België). Wat is jouw favoriete whisky festival? Laat het ons weten in de reacties!