Nikka Whisky From The Barrel 50 cl

Nikka Whisky From The Barrel (70CL) In Giftbox. Dit is een heerlijke Japanse whisky en daarbij een echte klassieker. Een must have voor in je whiskykast. Ontdek Japanse whisky met Nikka from the Barrel.

€44,95

Nikka Whisky bestellen

De Nikka whiskyis een bekende onder de blended malt whisky. De whisky is vernoemd naar de grondlegger van de Japanse whisky genaamd Matasaka Taketsuru. Daarnaast is ij de oprichter van het merk Nikka. Hij heeft zijn kennis in Schotland opgedaan om dit vervolgens naar Japan mee terug te nemen. Deze whisky wordt in een distilleerderij geproduceerd op een locatie met een precies goede luchtvochtigheid en een bijzonder schone lucht. De schone lucht en juiste luchtvochtigheid zijn erg belangrijk voor het opslaan van de vaten, zo kan de whisky namelijk goed (verder) rijpen. Daarnaast is er ook een overvloed aan water wat door een lag turf wordt gefilterd. Het klimaat is te vergelijken met die van Schotland, waar de whisky ideaal geproduceerd kan worden.

Nikka whisky

Van de Nikka whisky, bieden wij twee soorten aan. Dit zijn de Nikka whisky from the barrel en de Nikka whisky rare old super. Beiden flessen worden geleverd in een mooie giftbox en de flesinhoud is voor de Barrel 50 CL en voor de Rare Old Super 70 CL. De Nikka whisky form the barrel kenmerkt zich door de smakencombinatie van vanille, mokka en chocolade. Ideaal om puur te drinken. De Nikka whisky rare old super kenmerkt zich door de smakencombinatie van geroosterde amandelen, honing en tonen van kruiden. Ben je van plan om de Nikka whisky cadeau te doen? Dan heb je de mogelijkheid om aan je bestelling kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Het maximale aantal tekens dat je erop mag laten schrijven is 150 tekens. Genoeg ruimte voor een mooie boodschap!

Whisky van Nikka kopen

Whisky van Nikka koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Nikka whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.