Blended Malt Whisky

Nobushi Japanese Whisky 70CL in Giftbox

Een heerlijke blended whisky in giftbox uit de Japanse Miyagi en Nagano prefecturen, een ideaal cadeau voor iedere whisky liefhebber.

€37,95
Springbank Campbeltown Loch 70cl Blended Malt Scotch Whisky

Campbeltown Loch 70cl Blended Malt Scotch Whisky is een heerlijke maritieme whisky uit Campbeltown.

€44,95 €54,95
Douglas Laing BIG PEAT 70 cl

Pittig en spicy, de whisky komt best heftig binnen en heeft iets pikant in zich. Een mond vol turf maar die eigenlijk best snel weer weg is om te worden overgenomen door zoete tonen van pure chocolade, toffee en honing.

€45,95
Mars Shinshu Maltage Cosmo 70 cl

Wat deze Mars Maltage Cosmo tot een bijzondere blend maakt is zijn unieke samenstelling van single malt whisky's die zijn gedistilleerd in Japan en - onbekend wáár - in Schotland. Op een hoogte van bijna 800 meter, waar 's winters de temperatuur naar -15

€51,00
Monkey Shoulder Smokey Monkey

Monkey Shoulder Smokey Monkey is een heerlijke variant op het origineel van het merk. Het rokerige karakter in zowel de smaak als de geur maakt deze Whisky zeer uniek.

€46,95
Sheep Dip Islay Blended Malt

Sheep dip is een Islay malt whisky. Islay Malt Whisky's zijn scotch whisky's die gestookt zijn op het eiland 'Islay', één van de meest zuid gelegen eilanden die Schotland heeft.

€34,95
Two Stacks The Blender's Cut Cask 70CL

Hetzelfde complex aannemen als achter de First Cut-release. De cut van Blenders is in al zijn natuurlijke schoonheid gelaten.

€63,95
Two Stacks The First Cut 70CL

Two Stacks The First Cut verkrijgt zijn rijke, complexe maar uitgebalanceerde smaak door vloeistof die is getrokken uit zorgvuldig gerijpte en gehuwde vaten mout-, graan- en potstill-whisky.

€37,95
Six Isles The Six Isles + Gb

licht rokerig, mooie balans tussen zoet en turf, ziltig met lichte maar aangename aroma's met duidelijke karakters van de Isles

€41,95

Blended Malt Whisky 

Ben je op zoek naar een geschikte whisky voor jezelf of iemand anders? Maar weet je niet zo goed wat je moet geven of ben je een beginnende whisky drinker? Dan is een Blended Malt Whisky de perfecte keuze voor jou! Maar wat is een Blended Malt Whisky nou precies? Dat en meer lees je hieronder.

 

Wat is een Blended Malt Whisky?

Een blended whisky is een mix van twee of meerdere whisky's die samen worden gebotteld en uiteindelijk als 1 whisky worden verkocht. Het verschil bij een Blended Malt Whisky ten opzichte van een Blended Whisky is, dat er bij de Blended Malt gebruik wordt gemaakt van Single Malts van twee of meerdere distilleerderijen. Uiteindelijk vallen de verschillende tussen al deze soorten wel mee, en is het niet heel moeilijk. Maar dat moet je eerst weten, en nu je het weet kan je voor jezelf of iemand anders een geschikte whisky uitzoeken! 

 

Hoe kenmerkt een Blended Malt Whisky zich

De Blended Malt Whisky kenmerkt zich door de verschillende whisky’s die je terug proeft. Doordat deze whisky met andere whisky’s is gemixt, zorgt dit voor een wat mildere smaak in tegenstelling tot de Single Malt Whisky. Ideaal om als beginnende whisky drinker mee te beginnen, maar natuurlijk ook leuk om cadeau te doen. De Blended Malt Whisky wordt in feite gezien als het alternatief van de Single Malt Whisky.

 

Blended Malt Whisky kopen 

Blended Malt Whisky bestel je eenvoudig online via onze webshop van Club Whisky. Bekijk op deze pagina onze best geselecteerde Blended Malt Whisky’s om uit te kiezen. Als je van plan bent om een Blended Malt Whisky cadeau te doen, vergeet dan niet om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Deze wordt bij de bestelling meegeleverd. Op werkdagen voor 16:00 besteld is vandaag verzonden mits de voorraad strekt.

 

Heb je moeite met een keuze maken of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.