Blended Malt Whisky

Sheep-dip Islay Blended Malt

Sheep dip is een Islay malt whisky. Islay Malt Whisky's zijn scotch whisky's die gestookt zijn op het eiland 'Islay', één van de meest zuid gelegen eilanden die Schotland heeft.

€24,50
Douglas-Laing Highland Blended Malt 70CL

Niet voor de bangerikken, maar de echte avonturiers!

€39,95

Blended Malt Whisky 

Ben je op zoek naar een geschikte whisky voor jezelf of iemand anders? Maar weet je niet zo goed wat je moet geven of ben je een beginnende whisky drinker? Dan kan een Blended Malt Whisky de perfecte keuze voor jou zijn! Maar wat is een Blended Malt Whisky nou precies? Een blended whisky is een mix van twee of meerdere whisky's die samen worden gebotteld en uiteindelijk als 1 whisky worden verkocht. Het verschil bij een Blended Malt Whisky ten opzichte van een Blended Whisky is, dat er bij de Blended Malt gebruik wordt gemaakt van Single Malts van twee of meerdere distilleerderijen. Uiteindelijk vallen de verschillende tussen al deze soorten wel mee, en is het niet heel moeilijk. Maar dat moet je eerst weten, en nu je het weet kan je voor jezelf of iemand anders een geschikte whisky uitzoeken! 

 

Blended Malt Whisky kopen 

Blended Malt Whisky koop je online via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Blended malt whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!