Springbank Campbeltown Loch 70cl Blended Malt Scotch Whisky

44,95 €54,95
Campbeltown Loch 70cl Blended Malt Scotch Whisky is een heerlijke maritieme whisky uit Campbeltown. Lees meer
  • 100+ soorten whisky
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Springbank
Land:
Schotland
Regio:
Campbeltown
Alcohol:
46%
Inhoud:
70CL
Type:
Blended Malt
Leeftijd:
Levertijd:
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Campbeltown Loch 70cl Blended Malt Scotch Whisky

Campbeltown Loch 70cl Blended Malt Scotch Whisky is een heerlijke maritieme whisky uit Campbeltown.

Deze blended malt whisky, gecreëerd door J&A Mitchell van Springbank Distillers Ltd, is een heerlijke maritieme whisky voor een geweldige prijs. Het is vernoemd naar het zeemeer in Campbeltown, en mogelijk om een beetje realiteit te maken aan het volkslied met dezelfde naam (Oh! Campbeltown Loch, I wish you were whisky!).

Een beetje ongebruikelijk omdat het alle mouten uit de regio Campbeltown combineert, deze botteling is een dram gevuld met honing, pekel, een beetje rook en een licht nootachtige zoetheid. Een onmiskenbare Campbeltown-whisky: aanvankelijke zoete, zachtere tonen van fruit, honing en butterscotch maken plaats voor meer complexiteit met traditionele maritieme en kruidige tonen gecombineerd met de subtielste vleugje turfrook. Gerijpt in een combinatie van bourbon- en sherryvaten.

 

Blended scotch whisky

Campbeltown Loch 70cl Blended Malt Scotch Whisky is, zoals de naam al zegt, een blended malt scotch whisky. Dit geeft aan dat het een mix is tussen twee of meer whisky's. Ben je benieuwd wat voor blended malt whisky's er nog meer zijn? Neem gerust een kijkje: Blended Malt Whisky.