Aberlour Casg Annamh Batch 5 70CL

Gerijpt in drie verschillende vaten zorgen voor de rijke smaak van deze whisky

€59,90
Aberlour Casg Annamh Batch 8 70CL

Laat je betoveren door de rijke smaken van Aberlour Casg Annamh Batch 8. Ontdek deze parel van een whisky!

€57,95
Aberlour 12Y Double Cask 70CL Zonder Giftbox

De Aberlour Double Cask 70CL zonder giftbox is echt een top whisky! Deze heerlijke drank heeft namelijk 12 jaar op traditionele eikenhouten en sherry vaten mogen rijpen.

€45,95

Aberlour Whisky

Aberlour is een bekende whiskymaker in Speyside, Schotland. De whisky wordt geproduceerd in de Malt Whisky Distilleries. De distilleerderij ligt halverwege tussen Inverness en Aberdeen. James Fleming is de oprichter van de Aberlour distillerderij. Dit deed hij in het jaar 1879. Fleming koos de locatie van de distilleerderij om twee hoofdredenen. Allereerst zorgde de locatie voor een zekere voorraad bronwater die over het roze graniet van Ben Rinnes stroomde. Daarnaast was de locatie geworteld in eeuwenoude tijden en bekend om zijn magische relatie met water. 

 

Doordrenkt in eeuwenlange legendes en omringd door het prachtige Hooglandse landschap van Ben Rinnes, ligt het dorp Aberlour midden in het hart van Speyside. In dit gebied zorgt het bijzonder pure en zachte bronwater ervoor dat Aberlour zijn whisky's kan maken met nabij gelegen natuurlijk bronnen. De natuurlijke voorzieningen in Aberlour en de passie van James Fleming zorgen ervoor dat Aberlour Whisky een gulle, meerlaagse whisky is.

 

Aberlour Whisky als cadeau

Als je van plan bent om een Aberlouw whisky als cadeau te doen, raden wij je aan om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Deze wordt bij je bestelling meegeleverd en maakt het extra persoonlijk. Houd er rekening mee dat er een maximum van 140 tekens op het kaartje mag komen te staan. Denk daarom goed na over wat je erop wil laten schrijven. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld, wordt je bestelling vandaag nog verzonden mits de voorraad strekt. Komt het bedrag van je bestelling hoger dan 149 euro, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

 

Whisky van Aberlour kopen

Whisky van Aberlouw koop je eenvoudig online via onze webshop van Club Whisky. Bestel je er een om zelf te nuttigen of als cadeau voor iemand anders, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het uitkiezen van een lekkere whisky.