Talisker Whisky bestellen

De Talisker wordt geproduceerd in de eerste distilleerderij die op het eiland Skye gebouwd is. Deze whisky wordt al sinds het jaar 1830 gemaakt en behoort tot de categorie malt. De Talisker heeft een speciaal karakter doordat de ketels een unieke opstelling heeft. Deze whisky is ideaal met gerookte gerechten combineren zoals oesters of zeevruchten. Hij is puur te drinken, maar is ook lekker wanneer je er enkele druppels water eraan toevoegt. Op deze manier komt de smaak namelijk echt naar voren. Daarnaast is hij ook te gebruiken om er een lekkere cocktail mee te maken.

Talisker whisky

Op deze pagina vind je alle Talisker whisky. Zo worden alle whisky’s van Talisker geleverd in een mooie giftbox en heb je de keuze uit Talisker 10 Years Single Malt, Talisker SKYE Single Malt en Talisker Storm Single Malt. Heerlijk om zelf te nuttigen, maar natuurlijk ook te gebruiken als leuk cadeau om aan iemand te geven. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Talisker kopen

Whisky van Talisker koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Talisker whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.