Benrinnes Whisky bestellen

De Benrinnes whisky valt onder de single malt whisky en wordt geproduceerd in de Benrinnes distilleerderij in Aberlour. Benrinnes gebruikte voor haar proces een uniek drievoudig distillatieproces. Zoals de naam al zegt, wordt de whisky in drie stappen geproduceerd. Deze bestaan uit de wash still, low wine still en de spirit still. In de eerste stap wordt met de wash gevoed. In de tweede stap wordt met de naloop van het distillaat gevoed en in de derde stap wordt met de voorloop gevoed. De keteld worden bij de halzen gekoeld met tegenwoordig een zeldzame methode, namelijk met worm tubs. Het water komt uit Rowantree Burn en de Scurran Burn.

Benrinnes whisky

Van dit merk whisky, bieden wij momenteel één Benrinnes aan. Dit is de Benrinnes Flora & Fauna 15Y. Deze whisky kenmerkt zich door de geurencombinatie van cacoa, rozijnen, sherryaroma’s zoete kruiden, cakebeslag en gebrande koffiebonen. De smakencombinatie bestaat uit koffie, fruit en chocolade. Ben je van plan om de Benrinnes whisky cadeau te doen? Dan heb je de mogelijkheid om aan je bestelling kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Het maximale aantal tekens dat je erop mag laten schrijven is 150 tekens. Genoeg ruimte voor een mooie boodschap!

Whisky van Benrinnes kopen

Whisky van Benrinnes koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Benrinnes whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.