Glenfarclas Scotch Whisky

Glenfarclas Spring Edition 2021

Speciaal geselecteerd en gebotteld voor de Nederlandse markt. De whisky is een ex-oloroso sherry cask.

€49,50
Glenfarclas 21 Year 70CL

Deze Glenfarclas Highland whisky is niet alleen 21 jaar gerijpt, maar het resultaat van 180 jaar aan traditie en ervaring.

€84,99

Glenfarclas Whisky kopen

Glenfarclas is een prachtige distilleerderij met een goede reputatie op het gebied van single malt whisky. De distilleerderij is gevestigd in de kern van Speyside te Schotland. De whisky staat, net zoals vele andere whisky's afkomstig uit de Speyside, ook wel bekend om zijn zoete smaken. De sherryvaten waarop de whisky wordt gerijpt zijn hier natuurlijk van invloed op. Kijk eens rond in de webshop van Club Whisky en mogelijk vind je een Glenfarclas whisky die bij je past.

 

De distilleerderij van Glenfarclas bevindt zich in Ballindalloch, te Schotland. De letterlijke vertaling van Glenfarclas is: "vallei van het groene gras". De distilleerderij kreeg een officiële licentie in 1836, maar toch zijn er al bewijzen dat de eerste whisky's er werden geproduceerd in 1791. Robert Hay was de eigenaar toen de licentie werd afgesloten. Op 8 juni 1865 kocht ene John Grant de distilleerderij. Tot op de dag van vandaag is de distilleerderij nog steeds in handen van de familie Grant, waardoor deze geheel onafhankelijk is. 

 

Glenfarclas Whisky als cadeau

Als je van plan bent om een Glenfarclas Whisky cadeau te doen, raden wij je aan om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Deze wordt bij de bestelling meegeleverd. Houd er rekening mee dat er maximaal 140 tekens op het kaartje mag komen te komen. Denk daarom goed na wat je erop wil laten schrijven. Komt je bestelling hoger uit dan 149 euro, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

 

Whisky van Glenfarclas kopen

Whisky van Glenfarclas koop je eenvoudig online via onze webshop van Club Whisky. Bestel je er een om zelf te nuttigen of als cadeau voor iemand anders, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het uitkiezen van een lekkere whisky.