Glenfarclas Scotch Whisky

Glenfarclas 105 Cask Strength 1LTR

De eerste renditie van deze whisky kwam uit in 1968 en vandaag de dag is de whisky net zo lekker.

€32,95
Glenfarclas 21 Year 70CL

Deze Glenfarclas Highland whisky is niet alleen 21 jaar gerijpt, maar het resultaat van 180 jaar aan traditie en ervaring.

€84,99
Glenfarclas 17 Years 70CL

17 jaar lang gerijpt voor jouw genot.

€49,95
Glenfarclas 18 Years 1L

Een 1 liter botteling die een perfecte overbrugging is tussen de 15 en 21 year-old Glenfarclas

€49,50

Glenfarclas Whisky kopen

Glenfarclas is een prachtige distilleerderij met een goede reputatie op het gebied van single malt whisky. De distilleerderij is gevestigd in de kern van Speyside te Schotland. De whisky staat, net zoals vele andere whisky's afkomstig uit de Speyside, ook wel bekend om zijn zoete smaken. De sherryvaten waarop de whisky wordt gerijpt zijn hier natuurlijk van invloed op. Kijk eens rond in de webshop van Club Whisky en mogelijk vind je een Glenfarclas whisky die bij je past.

De distilleerderij van Glenfarclas bevindt zich in Ballindalloch, te Schotland. De letterlijke vertaling van Glenfarclas is: "vallei van het groene gras". De distilleerderij kreeg een officiële licentie in 1836, maar toch zijn er al bewijzen dat de eerste whisky's er werden geproduceerd in 1791. Robert Hay was de eigenaar toen de licentie werd afgesloten. Op 8 juni 1865 kocht ene John Grant de distilleerderij. Tot op de dag van vandaag is de distilleerderij nog steeds in handen van de familie Grant, waardoor deze geheel onafhankelijk is. 

 

Whisky van Glenfarclas kopen

Whisky van Glenfarclas koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Glenfarclas whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!