Engelse Whisky

Sadlers Peaky Blinder Blended Irish Whiskey 70CL

Het eerste wat in je op komt als je Peaky Blinders Whiskey proeft is vanille en karamel. Iets later komt ook de smaakinvloed van kers doorschijnen met hints van rozijn.

€19,85
Sadlers Peaky Blinders Bourbon Whiskey 70CL

Het eerste wat in je op komt als je Peaky Blinders Whiskey proeft is honing. Iets later komt ook de smaakinvloed van pacan noten doorschijnen met hints van bruine suiker en peperkoek.

€19,85

Engelse Whisky 

Naast de Schotse Whisky's hebben, kunnen de buren Engeland er ook wat van. Vroeger was de productie in Engeland op hoger, maar vandaag de dag zijn er nog minstens 6 distilleerderijen. Alle deze distilleerders staan bekend om het produceren van  single malt whisky's. Deze whisky's zijn goed te vergelijken met de single malt whisky's die worden geproduceerd in Schotland. Dus ben je op zoek naar een lekkere whisky die mooie aroma's en een goeie smaak heeft? Dan is een Engelse whisky een perfecte keuze om te kiezen. 

 

Whisky uit Engeland kopen

Whisky uit Engeland koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Engelse Whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!