Two Stacks Dram in a Can First Cut 4 x 10CL

The Two Stacks — Dram in a Can is 's werelds eerste 43% whisky in een blikje, met hetzelfde geweldige smaakprofiel en focus op de kwaliteitsspirit als de rest van het blended assortiment.

€24,95
Two Stacks Single Malt Double Barrel 70CL

Two Stacks Single Malt Double Barrel is een fruitige, nootachtige delicate Ierse single malt whisky van Two Stacks.

€42,95
Two Stacks Dram in a Can Peated 4 x 10CL

Een ready-to-go blikje fruitige, nootachtige Ierse single malt whisky van Two Stacks.

€24,95
Two Stacks The Blender's Cut Cask 70CL

Hetzelfde complex aannemen als achter de First Cut-release. De cut van Blenders is in al zijn natuurlijke schoonheid gelaten.

€63,95
Two Stacks The First Cut 70CL

Two Stacks The First Cut verkrijgt zijn rijke, complexe maar uitgebalanceerde smaak door vloeistof die is getrokken uit zorgvuldig gerijpte en gehuwde vaten mout-, graan- en potstill-whisky.

€37,95
Two Stacks Smoke & Mirrors 70CL

Smoke & Mirrors Peated Stout Cask Single Malt is als geen ander.

€48,95

Two Stacks

Ierland had ooit een rijke geschiedenis op het gebied van vatbinding. Een belangrijke levensader voor de industrie, waar veel steden in het hele land familiebedrijven hadden, groot en klein die opereerden als bonders, kruideniers en kooplieden. De vaten werden rechtstreeks gekocht bij gevestigde distilleerderijen en lieten rijpen voordat ze werden gebotteld onder het eigen label van de respectieve eigenaar. Met de teloorgang van de Ierse whisky-industrie in het begin van de 20e eeuw, zijn er tot op de dag van vandaag nog maar een handvol van deze geweldige merken overgebleven, en daarmee was het licht dat op deze traditie schijnt bijna voorgoed gedoofd.

 

De geschiedenis van Two Stacks

Opgericht in 2020 door Shane McCarthy, Liam Brogan & Donal McLynn met nieuwe kennis en ervaring in de geglobaliseerde wereld van sterke dranken. Two Stacks is geïnspireerd door de tradities van oude en hedendaagse merken van nieuwe. Opening van een van Ierlands enige onafhankelijke bonding & blending-faciliteiten in 2022, met de ambitie om deze werelden samen te brengen.

De unieke benadering van het werken met enkele van Ierlands toonaangevende distilleerderijen; door de beste spirit te selecteren die op het hele eiland wordt gedistilleerd, kan Two Stacks ongelooflijke expressies van whisky creëren die nog nooit eerder is gemaakt of geproefd. Two Stacks blijft haar reputatie opbouwen op basis van drie belangrijke fundamenten en helpen de toekomst van Ierse whisky vorm te geven.

Two Stacks maakt deel uit van een nieuw en avontuurlijk hoofdstuk in Ierse whisky met transparantie, creativiteit en innovatie hoog in het vaandel!

 

Two Stacks online bestellen

De Ierse whisky's van Two Stacks bestel je snel en eenvoudig via Club whisky. We hebben een ruim aanbod aan de beste whisky's voor jou. Is het een cadeau? Dan kunnen wij er naar wens een handgeschreven boodschap aan toevoegen!