Kavalan Solist Vinho Barrique 70CL

De Solist Vinho Barrique (70CL) is een prachtige single malt van de zeer gewaardeerde Taiwanese distilleerderij Kavalan. Een mooie whisky voor in je collectie.

€182,95
Kavalan Single Malt 0,7L

Mooie single malt uit Taiwan die echt de moeite waard is om te proeven,

€56,95
Kavalan Podium 70cl

Verrassende mooie Whisky uit Taiwan waarbij je de tropische smaken echt proeft.

€69,95
Kavalan Sherry 0,7cl

Deze whisky uit Taiwan is gemaakt op eiken houten sherry vaten,

€87,95

Kavalan whisky

Kavalan-distilleerderij pioniert sinds 2005 als Taiwanese distilleerderij in de kunst van produceren van single malt-whisky. Dit doen zij vanuit Yilan County te Taiwan. Kavalan whisky maakt gebruik van mineraalrijk smeltwater van Snow Mountain. De whisky van Kavalan wordt gerijpt in een unieke combinatie van intense hitte en vochtigheid samen met zee- en bergbriesjes. Al deze uitzonderlijke factoren geven Kavalan whisky de kwaliteit, zachtheid en het fruitige karakter waar Kavalan bekend om staat.

Kavalan neemt de oude naam van Yilan County aan. Men noemt het ook wel het land van zegeningen. In dit gebied was het waar de ondernemde Tien-Tsai Lee droomde van een echte Taiwanese whisky. Maar ook van een 'eeuwenoude' distilleerderij die generaties lang meegaat.

De ambitie van dhr. T.T. Lee om de eerste whisky van Taiwan te creëren, bracht hem door de oude wereld naar de heilige distilleerderijen van Schotland en Japan. Hij wilde kunnen concurreren en wist dat zijn Kavalan daarom van wereldklasse zou moeten zijn. Hier heeft hij alles aan gedaan en niet zonder resultaat.

Kavalan heeft een zeer bekwaam R&D-team samengesteld en neemt de erfenis van de beroemde whiskyspecialist, wijlen Dr. Jim Swan, met zich mee. Kavalan wordt ondersteund door King Car Group en daarmee met meer dan 40 jaar drankervaring en kennis.

Kavalan whisky kopen

Via onze webshop kun je veilig online je kavalan whisky kopen. Heb je vragen? Dan staat ons team je graag telefonisch te woord om deze te beantwoorden. Jouw whisky aankoop moet altijd een succes zijn! Wanneer je op werkdagen besteld voor 16:00 uur, dan verzenden wij jouw (kavalan) whisky dezelfde dan nog. Het product moet natuurlijk wel voorradig zijn, maar dat wordt netjes bij de producten aangegeven. Succes met het maken van je keuze! Wij helpen je in ieder geval graag.