Whisky Cadeau - Whisky Geschenken

Glenmorangie 18 Years Old 70CL in Giftbox

Glenmorangie 18 Years Old whisky heeft een balans tussen mout en honing. Dadels en vijgen zetten de ondertoon in de achtergrond. Zeer romige smaak.

€79,95
Ardbeg An Oa in giftbox

Ardbeg An Oa whisky is non chill-filtered, dus niet verdund met water. Hij heeft zijn originele smaak en alcoholpercentage.

€52,50
Amrut Indian Single Malt 70CL + Giftbox

Amrut Indian Single Malt is afkomstig uit India en de smaken van deze whisky zijn ook exotisch. Een hele eigen smaak, een leuke uitstap om eens te proberen.

€32,35

Whisky Geschenken kopen - Whisky Cadeau bestellen

Weet je niet wat je moet geven als kado? een whisky kado valt altijd in de smaak. Bij Club Whisky hebben wij prachtige whisky cadeaupakketten en whisky cadeausets, om te geven als geschenk. Op deze pagina hebben wij alle whisky cadeaus voor u verzameld om ervoor te zorgen, dat u het juiste whisky geschenk vindt.  

 

Verstuur whisky als geschenk, relatiegeschenk of kerstgeschenk.

Whisky geschenken zijn ideaal in te zetten als verjaardagcadeaukerstgeschenkeindejaarsgeschenk of gewoon als bedankje of attentie. Bestel je whisky cadeaus vandaag voor 16:00 en deze wordt dan de dag erop al bezorgd.

Tevens is het daarbij mogelijk om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen aan jouw whisky cadeau, om het cadeau nog persoonlijker te maken.

Een whiskey cadeauset of whiskey cadeaupakket koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een whiskey cadeau en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!