Nobushi Japanese Whisky 70CL in Giftbox

37,95
Een heerlijke blended whisky in giftbox uit de Japanse Miyagi en Nagano prefecturen, een ideaal cadeau voor iedere whisky liefhebber. Lees meer
  • 100+ soorten whisky
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Nobushi
Land:
Japan
Regio:
Miyagi & Nagano
Alcohol:
40%
Inhoud:
70CL
Type:
Blended Malt
Leeftijd:
4 Year
Levertijd:
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Japanse Whisky Nobushi in Giftbox kopen

De Nobushi zijn een orde van elite krijgers die afstammen uit het feodale tijdperk van Japan. Nobushi staan ook wel bekend als 'buitenstaande krijger' of 'burger krijger', maar is letterlijk vertaald 'geest van eer'. Deze krijgers vochten vaak om kleine dorpen te beschermen die te ver waren voor het keizerlijke leger. Al die jaren hebben zij de leringen en wijsheden bewaard die van generatie tot generatie over zijn gebracht door de originele Nobushi. 

Deze Nobushi blended whisky vertelt een verhaal dat verwachtingen overstijgt door middel van een artistiek proces en een geweldige combinatie van whisky's uit de Miyagi en Nagano prefecturen in Japan. Deze whisky's worden later gemixt en gerijpt voor een periode van 4 jaar in Amerikaanse eiken vaten. 

Proefnotities Nobushi Japanse Whisky

Neus: Karamel en vele kruiden met kaneel.

Palette: Mint en vanille met sultana en sinaasappelschil.

Finish: Peperige kruiden met boterige karamel.

Andere Japanse Whisky Kopen

Benieuwd naar andere Japanse whisky's om uit te proberen? Bij Club Whisky kan je kiezen uit de allerlekkerste en beste "Product of Japan" whisky's. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment aan Japanse whisky!