Lagavulin Distillery Exclusive Bottling 2017

Deze cask strength single malt is een collectible die niet mag missen in de collectie van een (Lagavulin) whisky liefhebber.

€199,00
Lagavulin 16 Year Old 70CL

Lagavulin 16 Year is echt Islay-whisky. Met een uitgesproken rokerige en krachtige smaak én zijn leeftijd van 16 jaar is het een zeer karaktervolle whisky met een erg goede prijs-kwaliteit verhouding. De whisky heeft een percentage van 43%.

€52,95

Lagavulin

Lagavulin is gelegen bij de Lagavulin Baai en is ontstaan door de fusie van United Distillers & Vintners and Guiness. De standaard botteling is de '16 year-old' met een volume van 43% alcohol. Verder heeft de whisky een krachtige rokerige mout aroma en wordt onderschreven als robuust, goed gebalanceerd, zacht en een lichte zoetheid in de mond. Lagavulin is momenteel verkrijgbaar in de versies '16 years old', '16 years old Distillers edition' en '12 years old (special release)' en betreft overigens ca. 63% alcohol. Verder bevat Lagavulin ook een wat minder verkrijgbare '21 years old', '25 years old' en '30 years old' die erg beperkt op de markt is.

 

Whisky van Lagavulin kopen

Whisky van Lagavulin koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Lagavulin whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!