The Irishman Harvest giftset met 2 glazen

Mooie set met 2 glazen en heerlijke fles whiskey van The Irishman.

€33,45
Heaven Hill mini giftpack 3x 5cl

Mooie tasting van Bourbon met 3x 5cl Evan Williams, Elijah Craig & Larceny

€12,95
Jim Beam Double Oak 70CL

Één van de meest bekende Bourbon whisky merken ter wereld. Deze elegante, gladde whisky zal als honing door je keel vloeien.

€25,95

Wat is Bourbon Whisky?

Een bourbon whisky wordt twee keer gedistilleerd en de naam Bourbon mag alleen gebruikt worden voor Amerikaanse whisky's die minimaal twee jaar gerijpt hebben. Ook moeten ze voor minstens 51% uit mais bevatten voor het zo genoemd mag worden. Als er meer dan 80% mais wordt gebruikt bij het produceren, dan wordt het ook wel een Straight Corn Whisky genoemd.

 

Straight Bourbon Whisky

Bourbon whisky is te verdelen in 2 categorieën, een daarvan is de Straight Bourbon. Wat houdt deze whisky precies in?

Deze whisky is een specifieke variant die dan ook aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Zo wordt deze whisky gemaakt van een mix van granen waarbij er minimaal 51% aan maïs verwerkt wordt bij de productie van de Straight bourbon. Het wordt tot een maximale percentage van 81% gedestilleerd. Vervolgens wordt deze whisky nog eens voor een periode van minimaal 2 jaar in eiken die nieuw gebrand zijn, gerijpt. Bij de whisky mogen er geen andere kleurstoffen of grondstoffen aan toegevoegd worden.

 

Straight Bourbon Whisky als cadeau

De Straight Bourbon whisky is ook prima om als cadeau te geven aan een vriend, vriendin of familielid. Voeg kosteloos een handgeschreven kaartje toe om het extra persoonlijk te maken, deze wordt bij de whisky meegeleverd. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld, verzenden wij de bestelling vandaag nog mits de voorraad strekt. Komt je bestelling met een bedrag boven de 149 euro uit, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

 

Straight Bourbon Whisky kopen - Straight Bourbon Whisky Bestellen

Straight Bourbon Whisky koop je eenvoudig online via onze webshop van Club Whisky. Bestel je er een om zelf te nuttigen of als cadeau voor iemand anders, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het uitkiezen van een lekkere whisky.