Johnnie Walker Black 70CL + Johnnie Walker Gold & Double Black 5CL

De Johnnie Walker Black 70CL is een uitstekende blended whisky die zich onderscheidt door zijn uitgebalanceerde smaak

€32,95
Johnnie Walker Green Label 15 Years in Giftbox

Johnnie Walker Green Label is een fantastisch gebalanceerde Speyside Single Malt. Deze whisky is ten minste 15 jaar gerijpt en krijgt daardoor zijn prachtige pure aroma's.

€45,95

Johnnie Walker Whisky bestellen

De Johnnie Walker whisky behoort tot de blended Schotse whisky’s die gemaakt worden door de producent Johnnie Walker. Wist je dat deze whisky al in maar liefst 200 landen wordt verkocht? Hiermee is de Johnnie Walker whisky wereldwijd de meeste verspreide whisky. Je vindt de bekende smaken voornamelijk in de meest iconische flessen terug, namelijk de kleuren labels. Hoe de Johnnie Walker whisky zo succesvol is geworden? De zoon van John Walker stelde scheepskapiteins aan om de whisky’s naar alle plekken mee te nemen waar de schepen naartoe voeren. Op deze manier werden de Johnnie Walk Whisky’s wereldwijd bekend en zijn ze vrijwel overal verkrijgbaar.

Johnnie Walker whisky

Van deze Johnnie Walker whisky, bieden wij twee soorten aan. Dit zijn de Johnnie Walker Green Label 15 years en de Johnnie Walker Black Label. Beiden worden geleverd in een mooie giftbox met een flesinhoud van 70 CL. De Johnnie Walker Green Label kenmerkt zich door zijn intense aroma’s van vers fruit, vanille, gemaaid gras en houtrook. De smaken zijn tonen van koffiebonen, walnoten, dadels en chocolade. De Johnnie Walker Black label kenmerkt zich door de afdronk van rijke turf, rook en moutsmaken. De smaken die je proeft zijn tonen van vanille, rozijnen, specerijen en sinaasappel. De Johnnie Walker is een heerlijke whisky die zeker een plekje verdient tussen de klassieke whisky’s. Ben je van plan om hem cadeau te doen? Dan heb je de mogelijkheid om er gratis een handgeschreven kaartje aan toe te voegen met een maximum van 150 tekens.

Whisky van Johnnie Walker kopen

Whisky van Johnnie Walker koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Johnnie Walker whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.