Glengoyne Cask Strength

Deze speciale whisky Glengoyne Cask Strength is batch 8.

€71,95
Glengoyne 15 Years 70CL

Ontdek de complexe diepte en frisse tropische tonen van deze Highland single malt scotsch whisky van Glengoyne!

€54,95

Glengoyne Whisky bestellen

Deze whisky wordt gemaakt in de Glengoyne distilleerderij die gelegen ligt in de buurt van Glasgow, ten noorden en net bij de grens tussen de Lowlands en Highlands. Deze distilleerderij is de meest zuidelijkste van de Highlands die er is. De betekenis van Glengoyne luidt: “vallei van de wilde gansen”. Het is afkomstig uit het Gaelic. De distilleerderij bevindt zich op een prachtige plek sinds 1833. De werkwijze van het produceren van de whisky is daarnaast ook altijd hetzelfde gebleven. De Glengoyne distilleerderij gebruikt het meest langzaamste distillatieproces van Schotland, waardoor de smaken extra intens naar voren komen.

Glengoyne whisky

Je vindt op deze pagina alle Glengoyne whisky, waarvan ze verpakt zijn in een mooie verpakking of giftbox. Kijk bijvoorbeeld hier eens naar de Glengoyne 15 Years 70CL of de Glengoyne 18 Years 70CL. Scrol naar boven om de rest van de mogelijkheden te bekijken. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Glengoyne kopen

Whisky van Glengoyne koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Glengoyne whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.