Whisky Proeverij pakketten voor thuis of cadeau geven

Glen Scotia Proeverij Double Cask, 15Y & Victoriana 3x 5cl

De Glen Scotia Proeverij is een uniek pakket met drie verschillende Schotse single malt whisky's. Double Cask, 15Y & Victoriana 3x 5cl.

€22,45
Jack Daniel's The American Experience Whiskey Set 4x5CL

Wil je nieuwe whisky's ontdekken en je smaakpapillen verwennen? Dan is Jack Daniel's The American Experience Whiskey Set 4x5CL de perfecte keuze.

€28,95
Tasting Box Whisky Scotland Malts 4x25ml

Ontdek vier nieuwe soorten Schotse whisky met deze Tasting Box Whisky Schotland Malts, bestaande uit 4 flesjes van 25 ml.

€23,50
Tasting Box Whisky Around The World 4x25ml

Met de Tasting Box Whisky Around The World proeverij maak je kennis met vier nieuwe en spannende soorten whisky van over de hele wereld.

€22,95
Tasting Box Whisky Starters 4x25ml

Met deze Tasting Box Whisky Starters proeverij ontdek je vier verschillende soorten whisky's en kom je erachter welke jouw favoriet is.

€20,95
Heaven Hill mini giftpack 3x 5cl

Mooie tasting van Bourbon met 3x 5cl Evan Williams, Elijah Craig & Larceny

€12,95
Ardbeg Monsters of Smoke 3x 200ML

Heerlijke proeverij van Ardbeg met de Ten, Wee Beastie en de AnOa. 3 flesjes van 200ml.

€46,95
Starward Proeverij set 3 x 20cl - Left Field, Nova, Fortis

De beste manier om de verschillende Staward whisky te proeven is deze set.

€59,95
Bunnahabhain Tasting set 3x 20cl

Mooie geschenkset om de verschillende Bunnahabhain te proeven en te ervaren.

€59,95
The World of Whisk(e)ys 4x4cl bottles

Mooie geschenkdoos met 4 verschillende whisk(e)ys uit Amerika, Canada, Ireland en Schotland. Ideaal om de verschillende smakente ervaren!

€11,95

Wil je graag een unieke ervaring creëren, zowel voor jezelf als voor anderen? Overweeg dan om een whiskyproeverij te organiseren of cadeau te geven! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment proeverijpakketten die perfect aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren.

In deze tijd zijn veel mensen op zoek naar leuke activiteiten om thuis te doen, of het nu met een select gezelschap is of via een digitale bijeenkomst met een grotere groep. Het organiseren van een online whiskyproeverij is een fantastisch idee dat zowel ervaren whiskyliefhebbers als nieuwkomers zal aanspreken. Iedereen kan zijn eigen proeverijset bestellen, en vervolgens kun je samen genieten van de verschillende whisky's die in het pakket zitten. Het is een geweldige manier om met vrienden, familie of collega's te verbinden, zelfs als jullie fysiek op afstand van elkaar zijn.

In onze webshop hebben we een diverse selectie whiskyproeverijpakketten beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een kennismaking met verschillende whiskysoorten, een diepgaande verkenning van single malts, of zelfs een pakket met whisky en bijpassende snacks, je vindt bij ons altijd een pakket dat aan je verwachtingen voldoet.

Het bestellen van je whiskyproeverijpakket is snel en eenvoudig via onze website. We bieden gedetailleerde beschrijvingen van de inbegrepen whisky's, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bovendien zijn onze pakketten zorgvuldig samengesteld door experts in de whiskywereld, wat betekent dat je kunt rekenen op een hoogwaardige selectie van whisky's.

Of je nu een whiskyproeverij voor jezelf organiseert om je eigen smaakpapillen te verwennen of om een uniek cadeau te geven aan een whiskyliefhebber in je leven, onze proeverijpakketten zijn de perfecte keuze. Haal de sfeer van een distilleerderij naar je eigen huis en ontdek de rijke wereld van whisky op een manier die jou en je gasten nog lang zal bijblijven. Bestel vandaag nog je whiskyproeverijpakket en beleef een onvergetelijke smaakervaring!