Deanston Virgin Oak

Ontdek de unieke smaak van Deanston Virgin Oak. Deze Schotse single malt whisky is ambachtelijk gedistilleerd en gerijpt in ongebruikte eikenhouten vaten. Geniet van de rijke vanilletonen, romige karamel en subtiele kruidigheid voor een onvergetelijke dri

€30,95
Deanston 10 Year Bordeaux Red Wine Cask Finish

Een meesterlijke combinatie van Schotse whisky en rode wijn uit Bordeaux. Verpakt in stijl en biedt een onvergetelijke smaakervaring.

€54,95

Deanston Whisky bestellen

Wist je dat de distilleerderij Deanston eerst werd gebruikt als een katoenfabriek? Vanaf het jaar 1966 werd de fabriek omgebouwd om er whisky te kunnen produceren. In de distilleerderij zijn 14 lokale mensen werkzaam die gebruik maken van Schotse gerst, whisky stookt op de originele manier en geen gebruik  maakt van moderne technologie. In het jaar 2008 is de verpakking van het merk vernieuwd om de merkessentie beter naar voren te brengen. Daarnaast maken ze dit van gerecycled materiaal of materiaal dat recyclebaar is. Bij de productie wordt er geen gebruik gemaakt van computers. Men heeft vertrouwen in de manier hoe ze nu distilleren, dat is en blijft een eeuwenoude kunst zeggen ze. Met het scherpe oog van ambachtslieden die deel uitmaken in deze distilleerderij zal de kwaliteit gewaarborgd worden.

Deanston whisky

Voor de Deanston whisky bieden wij twee soorten aan. Dit zijn de Deanston Virgin Oak en de Deanston 10 Year Bordeax Red Wine Cask Finish. De Virgin Oak kenmerkt zich door en smakencombinatie van honing, toffee en gekonfijte vruchten. De 10 Year Bordeaux Red Wine Cask Finisch kenmerkt zich door een smakencombinatie van toffee, getoast eikenhout, pure chocolade, bosbes en citrusfruit. Beiden flessen worden verpakt in een mooie giftbox.

Ben je van plan om de Deanston whisky cadeau te doen? Dan heb je de mogelijkheid om aan je bestelling kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Het maximale aantal tekens dat je erop mag laten schrijven is 150 tekens. Genoeg ruimte voor een mooie boodschap!

Whisky van Deanston kopen

Whisky van Deanston koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Deanston whisky of een ander merk en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.