Smokehead Whisky

Smokehead Islay Singel Malt set van 3 x 5cl

Een mooi whisky pakket met 3 verschillende Schotse single malt whisky's van het merk Smokehead. Perfect om cadeau te doen of om zelf van te genieten!

€24,95

Smokehead Whisky - Bestel online bij Club Whisky

Het is wat ons verenigt en ons onderscheidt. Smokeheads delen een honger naar het alternatief en een onverzadigbare nieuwsgierigheid die ons ertoe aanzet om conventies in twijfel te trekken en een interessanter pad te ontdekken. Het is deze onafhankelijke voorsprong die ons fris houdt, en altijd op zoek naar nieuwe manieren om het alledaagse door elkaar te halen.

 

De Whisky van Smokehead

Het is wat erin zit dat telt. Daarom zetten we ons met hart en ziel in om ervoor te zorgen dat elke druppel van onze briljante Islay single malt-whisky zo goed mogelijk is, en om nieuwe onverwachte smaakcombinaties te creëren waarvan je kunt genieten zoals je wilt. Dus geen fancy labels of pretenties, die je vertellen om de tradities van de legendarische bla bla bla van het eiland te respecteren en te respecteren. Jouw drankje. Jouw regels.

 

De mensen van Smokehead

We zijn rebellen zonder pauze. Een onstuimige groep meedogenloze disruptors die het dromen en het dan doen. En we zijn iedereen die elke dag op dezelfde vrijgevochten manier leven. Een vintage Ducati verpulverd met een Oekraïens zijspan veranderd in een bar? Laten we het bouwen. We leven gedurfd, het wordt ons niet verteld en het enige dat we bottelen is onze whisky.

 

Smokehead whisky kopen

Ben je op zoek naar een fles whisky van het merk Smokehead? Dan ben je bij Club whisky op het juiste adres! Bestel snel en eenvoudig jouw favoriete fles online bij Club Whisky. Bestel je voor 16:00? Dan verzenden wij jouw pakketje vandaag nog! En als je een bestelling van boven de €149 plaatst nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Waar wacht je nog op?