Smokehead Islay Singel Malt set van 3 x 5cl

24,95
Een mooi whisky pakket met 3 verschillende Schotse single malt whisky's van het merk Smokehead. Perfect om cadeau te doen of om zelf van te genieten! Lees meer
  • 100+ soorten whisky
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Smokehead
Land:
Schotland
Regio:
-
Alcohol:
43% & 46% & 58%
Inhoud:
3 x 5CL
Type:
Single Malt
Leeftijd:
-
Levertijd:
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

SMOKEHEAD Islay Singel Malt set van 3 x 5cl

Een mooi whisky pakket met 3 verschillende Schotse single malt whisky's van het merk Smokehead. Perfect om cadeau te doen of om zelf van te genieten!

 

Wat zit er in het pakket?

Smokehead Original 5cl

Een intens rijk en toch subtiel zoete whisky met een houding die hem onderscheidt. Een drankje voor wie het anders ziet. Met immense rook en tonen van zeezout en kruiden is dit een krachtige whisky die zich onderscheidt van de massa. Onze held Islay single malt biedt zware houtrook en turf, tot honingachtige zoetheid, via zout, zeewier en kruiden. The Original Smokehead is een immense, levensbevestigende whisky die zich onderscheidt van de massa.

 

Smokehead High Voltage 5cl

Deze whisky is een ware aanslag op je zintuigen. Een duim omhoog voor degenen die genieten van de krachtige dreun van de basdrum in hun borst tijdens een optreden en daarna genieten van het suizen in hun oren. Diep rijk en intens geturfd, deze smaakt alle zintuigen met een vleugje zwarte rook, romige, nootachtige tonen en een pittige zeezoutafdronk. Smokehead High Voltage is explosief en gereserveerd voor degenen die er helemaal voor gaan. Ongeacht wat anderen denken. Gevaar, gevaar. Hoogspanning op naam, opwindend van aard. Zout en zeewier, gerookt spek, dichte houtrook en een zware plak turf. Er is geen oponthoud, want pure chocolade en geroosterde koekjes raken met een bijna mondverdovende afdronk.

 

Smokehead Rum Cask Rebel 5cl

Kenmerkende vurige turfrook en gebrande marshmallow-intensiteit, verzacht met gekarameliseerd fruit. Deze Caribische rumvatafwerking is moeilijk te weerstaan. Wanneer de Islay-rebel zijn neef uit het rumvat ontmoet, krijgt de bekende turfachtige punch van Smokehead een zoete en woedende Caribische schok. Rustgevende citrus en tropisch fruit. En is dat marshmallow en bacon? Smokehead spant samen met zijn neef uit het rumvat om de saaie te verbannen, voor een smaakreis die schokt met rook en vurige turf, en vervolgens verzacht met citrus, voordat marshmallow, bacon, gedroogd fruit en donker hout naar de voorgrond wervelen...