Dalwhinnie 15 Years in giftbox

Dalwhinnie 15 Years in giftbox fruitige smaak en tonen heide en vanille, met een rokerige, turfachtige nasmaak.

€53,95

Dalwhinnie Whisky bestellen

De Dalwhinnie whisky wordt in de Dalwhinnie distilleerderij geproduceerd. Dit is een distilleerderij in Schotland en ligt het hoogst van alle distilleerderijen en is ook het meest koud. De whisky wordt mede gemaakt met water uit een meer dat gelegen ligt op maar liefst 2000 voet. De distilleerderij waar de Dalwhinnie whisky wordt gemaakt, ligt op een kruispunt russen bergketens van Schotland in de Highlands. Hij ligt op 357,5 meter hoog en de gemiddelde temperatuur is er 6 graden Celsius. Hierdoor duur het rijpen langer en dat is nog een reden dat de Dalwhinnie whisky zo speciaal is.

Dalwhinnie whisky

In assortiment van de Dalwhinnie whisky’s, bieden wij de Dalwhinnie 15 Years aan. Deze whisky wordt geleverd in een mooie giftbox, heeft een flesinhoud van 70 CL en bevat een alcoholpercentage van 43%. De Dalwhinnie 15 years kenmerkt zich door zijn fruitige, lichte smaak met tonen van zoete vanille en heide. De afdronk kent een turfachtige en rokerige nasmaak. Tip: drink de Dalwhinnie whisky met een scheutje water of één ijsklontje. Dit zorgt ervoor dat de smaak als het ware wordt geopend en geeft het een extra touch. Doe je de Dalwhinnie whisky cadeau? Dan heb je de mogelijkheid om er kosteloos een handgeschreven kaartje aan toe te voegen. Het maximale aantal aan tekens wat je erop mag laten schrijven zijn 150 tekens. Genoeg voor een mooie boodschap.

Whisky van Dalwhinnie kopen

Whisky van Dalwhinnie koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Dalwhinnie whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.