Togouchi Whisky bestellen

De Togouchi is een whisky afkomstig uit Japan. Het is een blended whisky die op een unieke wijze wordt gerijpt. In plaats van dat de whisky in een magazijn rijpt, wordt deze in een tunnel gerijpt in de stad genaamd Togouchi. Daar heeft deze whisky zijn naam aan te danken. De tunnel is maar liefst 361 meter land en oorspronkelijk was het een spoorwegbedrijf. De reden dat de Togouchi whisky in een tunnel wordt gerijpt, komt doordat dit een ideale plek blijkt te zijn wegens de juiste vochtigheidsgraad en temperatuur van 14 graden.

Togouchi whisky

Van deze Japanse whisky, bieden wij twee soorten aan. Dit zijn de Togouchi Pure Malt en de Togouchi Premium. Beiden hebben een inhoud van 70 CL en bevatten een alcohol percentage van 40%. De Togouchi Pure Malt kenmerkt zich als een kruidige whisky die heeft gerijpt op sherry vaten en bourbon. De whisky is pittig, maar tegelijkertijd ook een zachte smaak. De Togouchi Pure Malt kenmerkt zich aan de milde en zachte smaak. Je proeft er tinten van karamel. De Japanse whisky’s komen in een mooie giftbox. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook.

Whisky van Tohouchi kopen

Whisky van Tohouchi koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Togouchi whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.