Auchentoshan Whisky

Auchentoshan 12 Years old in Giftbox 70CL

Auchentoshan 12 Years old in Giftbox 70CL is triple gedistilleerd en vervolgens twaalf jaar gerijpt heeft.

€39,95
Auchentoshan Three Wood in Giftbox 70CL

Deze heerlijke whisky uit de Lowlands van Schotland is gerijpt in drie verschillende soorten vaten!

€49,95

De Kunst van Auchentoshan Whisky: Van Gerst tot Glas

Bij Auchentoshan Distilleerderij wordt whisky maken als een ware kunst beschouwd. Het productieproces begint met het zorgvuldig selecteren van moutgerst, dat zachtjes wordt gedroogd zonder turf om de karakteristieke smaak van Auchentoshan te behouden. Vanuit onze distilleerderij in Glasgow zorgen we ervoor dat elk aspect van het proces tot in de puntjes wordt uitgevoerd, om een schone, complexe smaak te garanderen.

 

Rijping met geduld

Bij Auchentoshan snappen ze dat tijd een essentieel ingrediënt is voor het creëren van kwaliteitswhisky. De whisky rijpt in zorgvuldig geselecteerde eiken vaten die voorheen bourbon, sherry of fijne wijn hebben bevat. Gedurende vele jaren werken de geest en het hout samen om kleur en smaak aan de whisky te geven. Er wordt veel tijd en moeite besteed aan het selecteren van de juiste vaten en het creëren van een perfecte balans tussen de unieke smaken die elk vat bijdraagt. Het resultaat is een whisky met een breed scala aan smaken.

 

Online Auchentoshan Whisky bestellen via Club Whisky

Als je wilt genieten van de heerlijke smaak van Auchentoshan whisky, kun je nu ook online jouw favoriete flessen kopen via Club Whisky. Ontdek het assortiment van Auchentoshan en laat je verleiden door de verschillende expressies die beschikbaar zijn. Met slechts een paar klikken kun je jouw gewenste flessen bestellen en thuis laten bezorgen. Word lid van Club Whisky en geniet van het gemak van online winkelen voor de beste whisky's, inclusief de unieke smaak van Auchentoshan. Proost op een buitengewone whiskyervaring!