Sadlers Peaky Blinder Blended Irish Whiskey 70CL

Het eerste wat in je op komt als je Peaky Blinders Whiskey proeft is vanille en karamel. Iets later komt ook de smaakinvloed van kers doorschijnen met hints van rozijn.

€19,85
Sadlers Peaky Blinders Giftset - 3x 70CL

Een supertoffe set met drie verschillende soorten Peaky Blinders drank! Spiced dry gin, bourbon whisky en black spiced rum. Deze drie flessen zitten verpakt in een houten kratje met houtsnippers. Een supergaaf cadeau voor de echte Peaky Blinders fans!

€69,99
Sadlers Peaky Blinders Bourbon Whiskey 70CL

Het eerste wat in je op komt als je Peaky Blinders Whiskey proeft is honing. Iets later komt ook de smaakinvloed van pacan noten doorschijnen met hints van bruine suiker en peperkoek.

€19,85

Sadler's Ales Whisky

Sadler's Ales is opgericht in het hart van Engeland, namelijk in het welbekende 'Black Country'. Sadler's Ales is overigens in 1900 opgericht door Nathaniel Sadler en is later uitgebreid door Thomas Alexander Sadler. De brouwerij heeft 12 locaties, waarvan de meest bekende zich nu in Windsor Castle Inn bevind, overigens bekend als 'The original Brewery tap house'. De brouwerij was en is tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf wat tevens ook hun sterke punt is.

De brouwerij was overgenomen door Nathaniel zijn zoon, Thomas. Hij heeft er een aantal jaar voor gezorgd dat het bedrijf op rolletjes liep. Ook de zoon van John (ook wel bekend als Jack) is opgegroeid in 'the brewery', die het weer heeft overgenomen van Thomas. Jack heeft het bedrijf later overgedragen aan John en Chris Sadler (zoon en kleinzoon), de vierde en vijfde generatie 'Sadler's'.

Momenteel bevind de brouwerij zich in Lye, vlakbij Stourbridge en is nogmaals heropgericht en staat nog steeds bekend om stroom van familie binnen het bedrijf. Verder doen ze niet alleen aan ambachtelijk whisky brouwen, maar openen ze ook openbare brouwerijen en winkels.

 

Whisky van Sadlers kopen

Whisky van Sadlers koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Sadlers whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!