(0)

Online Whisky Geschenken of Cadeau Kopen

 

Over Sadlers

Sadler's Ales Whisky

Sadler's Ales is opgericht in het hart van Engeland, namelijk in het welbekende 'Black Country'. Sadler's Ales is overigens in 1900 opgericht door Nathaniel Sadler en is later uitgebreid door Thomas Alexander Sadler. De brouwerij heeft 12 locaties, waarvan de meest bekende zich nu in Windsor Castle Inn bevind, overigens bekend als 'The original Brewery tap house'. De brouwerij was en is tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf wat tevens ook hun sterke punt is.

De brouwerij was overgenomen door Nathaniel zijn zoon, Thomas. Hij heeft er een aantal jaar voor gezorgd dat het bedrijf op rolletjes liep. Ook de zoon van John (ook wel bekend als Jack) is opgegroeid in 'the brewery', die het weer heeft overgenomen van Thomas. Jack heeft het bedrijf later overgedragen aan John en Chris Sadler (zoon en kleinzoon), de vierde en vijfde generatie 'Sadler's'.

Momenteel bevind de brouwerij zich in Lye, vlakbij Stourbridge en is nogmaals heropgericht en staat nog steeds bekend om stroom van familie binnen het bedrijf. Verder doen ze niet alleen aan ambachtelijk whisky brouwen, maar openen ze ook openbare brouwerijen en winkels.