Sadler's Peaky Blinders

Sadler's Peaky Blinders Blended Irish Whiskey 70CL

Het eerste wat in je op komt als je Peaky Blinders Whiskey proeft is vanille en karamel. Iets later komt ook de smaakinvloed van kers doorschijnen met hints van rozijn.

€20,95
Sadler's Peaky Blinders Bourbon Whiskey 70CL

Het eerste wat in je op komt als je Peaky Blinders Whiskey proeft is honing. Iets later komt ook de smaakinvloed van pacan noten doorschijnen met hints van bruine suiker en peperkoek.

€20,95
Sadler's Peaky Blinders Irish Whiskey Cream Liqeur 70 cl

Peaky Blinder Irish Whiskey Cream Liqeur 70 Cl

€18,95

Sadler's Ales Whisky

Sadler's Ales is opgericht in het hart van Engeland, namelijk in het welbekende 'Black Country'. Sadler's Ales is overigens in 1900 opgericht door Nathaniel Sadler en is later uitgebreid door Thomas Alexander Sadler. De brouwerij heeft 12 locaties, waarvan de meest bekende zich nu in Windsor Castle Inn bevind, overigens bekend als 'The original Brewery tap house'. De brouwerij was en is tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf wat tevens ook hun sterke punt is.

 

De brouwerij was overgenomen door Nathaniel zijn zoon, Thomas. Hij heeft er een aantal jaar voor gezorgd dat het bedrijf op rolletjes liep. Ook de zoon van John (ook wel bekend als Jack) is opgegroeid in 'the brewery', die het weer heeft overgenomen van Thomas. Jack heeft het bedrijf later overgedragen aan John en Chris Sadler (zoon en kleinzoon), de vierde en vijfde generatie 'Sadler's'.

 

Momenteel bevind de brouwerij zich in Lye, vlakbij Stourbridge en is nogmaals heropgericht en staat nog steeds bekend om stroom van familie binnen het bedrijf. Verder doen ze niet alleen aan ambachtelijk whisky brouwen, maar openen ze ook openbare brouwerijen en winkels.

 

Voeg kosteloos een handgeschreven kaartje toe

Naast dat de Sadlers een whisky is om zelf te nuttigen, is het ook een ideale whisky om cadeau te doen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit maakt het extra persoonlijk en mag je dus zelf een persoonlijke boodschap van maximaal 140 tekens bedenken wat je op het kaartje wil laten schrijven.

 

Whisky van Sadlers kopen

Whisky van Sadlers koop je eenvoudig online via onze webshop van Club Whisky. Bestel je er een om zelf te nuttigen of als cadeau voor iemand anders, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het uitkiezen van een lekkere whisky.