Bunnahabhain Whisky

Bunnahabhain 12 Year 70CL in Giftbox

Gerijpt in Sherry, Bourbon en Whisky vaten is deze whisky een huwelijk tussen vele heerlijke smaken die je ooit in je leven geproefd moet hebben!

€49,95
Bunnahabhain Stiùireadair

Stiùireadair, uitgesproken als "Stoew-radoer" is een verwijzing naar de stuurmannen die met hun kleine bootjes over de Bunnahabhain Bay voeren.

€42,95
Bunnahabhain 18 Year 70CL in Giftbox

Een mooie whisky van Bunnahabhain 18 jaar oud.

€134,95
Bunnahabhain Toiteach A Dhà

Toiteach A Dhà is mooi rooksmaak van turf en gemaakt op Sherry -en Bourbonvaten.

€47,95
Bunnahabhain Tasting set 3x 20cl

Mooie geschenkset om de verschillende Bunnahabhain te proeven en te ervaren.

€59,95
Signatory Vintage Staoisha 2014 70CL 8Y

De Signatory Vintage Bunnahabhain Staoisha 2014 is een single malt whisky uit Schotland, geproduceerd door de Bunnahabhain-distilleerderij op het eiland Islay.

€49,95

Bunnahabhain Whisky bestellen

De Bunnahabhain whisky valt onder de single malt en is afkomstig uit Schotland. De distilleerderij waar de whisky geproduceerd wordt, ligt gevestigd op het Islay eiland en is op de noordoostelijke punt te vinden. Het heeft een prachtig uitzicht op het eiland Jura. De nederlandse vertaling van Bunnahabhain is de monding van de rivier. De Bunnahabhain whisky heeft niet zoals bij een aantal andere whisky’s, een turf of rokerige smaak. Het enige wat er tot nu toe veranderd is aan de distilleerderij zijn dat er twee stills zijn bijgekomen en de moutvloeren verwijderd zijn. Voor de rest is alles nog precies hetzelfde.

Bunnahabhain whisky

Voor de Bunnahabhain whisky heb je keuze uit de volgende mogelijkheden:

Ben je van plan om de Bunnahabhain whisky cadeau te doen? Dan heb je de mogelijkheid om aan je bestelling kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Het maximale aantal tekens dat je erop mag laten schrijven is 150 tekens. Genoeg ruimte voor een mooie boodschap!

Whisky van Bunnahabhain kopen

Whisky van Bunnahabhain koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Bunnahabhain whisky of een ander merk en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.