Blended Whisky

Sadlers Peaky Blinder Blended Irish Whiskey 70CL

Het eerste wat in je op komt als je Peaky Blinders Whiskey proeft is vanille en karamel. Iets later komt ook de smaakinvloed van kers doorschijnen met hints van rozijn.

€19,85
Cosa Nostra Tommy Gun Whisky + giftbox 70 CL

Op zoek naar een leuk geschenk? Neem dan deze Tommy Gun gevuld met whisky!

€72,95

Blended Whisky 

Whisky komt in heel veel verschillende soorten, smaken en kleuren. Maar voor welke moet je dan gaan? Misschien ben je een beginnende whisky drinker of op zoek naar een passend geschenk voor iemand anders. Wie weet is een Blended whisky dan wel iets voor jou. Zoals de naam al zegt is een Blended Whisky een mix/mengels van twee of meerdere whisky's. Deze whisky's worden samen gebotteld en uiteindelijk als 1 whisky verkocht. De reden waarom brouwerijen dit doen, is om de verschillende smaken elkaar te laten versterken zodat je nog betere whisky smaak krijgt. Dus als je er nog niet helemaal uit bent welke smaak het beste bij jouw past? Probeer dan misschien een blended whisky, en proef allemaal verschillende smaken in 1 keer! 

Blended Whisky kopen 

Blended Whisky koop je online via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Blended whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!