Isle of Jura

Isle of Jura 10 Years 70CL + 2 Glasses

Isle of Jura 10 Years 70CL + 2 Glasses Whisky is een heerlijke single malt whisky van het merk Jura. Deze whisky is gedistilleerd op het prachtige Isle of Jura en heeft een alcoholpercentage van 40%.

€33,95
Isle of Jura 12 Years + 2 Glasses

Een  intense en levendige Jura whisky, 12 jaar geouderd voor een zeker rijke smaak.

€44,95
Isle of Jura 18Y Red Wine Cask 70CL

De Isle of Jura 18Y Red Wine Cask is een whisky die maar liefst 18 jaar heeft gerijpt op voormalige rode wijnvaten.

€95,95

Jura Whisky bestellen

De Jura whisky behoort tot de single malt whisky’s. Deze whisky is ontworpen door een community op een afgelegen en uniek eiland, vlakbij Schotland. Dit eiland kent maar één distilleerderij, één weg, één pub en één winkel. Het eiland is verre weg van een makkelijke plek om whisky’s te maken, maar wel één van de beste. Dit komt omdat iedere bewoner een rol heeft gespeeld in het creëren van onder andere de Jura whisky. Er wonen naar schatting namelijk maar 212 mensen en maar liefst 5.000 herten.  De Jura whisky is een unieke whisky en zeker de moeite waard om te proberen mocht je een echte whisky liefhebber zijn.

Jura whisky

In ons assortiment bieden wij van de Jura, de Xtra Old Particular Jura 21 years old aan. Deze Jura whisky kenmerkt zich door geuren van honing, vanille en bruine suiker. De smaken die je proeft zijn tropisch fruit, gekruid eiken en toffee. De afdronk kent zachte kruiden en boomgaard fruit. De fles word geleverd in een mooie giftbox en heeft een flesinhoud van 70 CL met een alcoholpercentage van 52,6%. Een ideale whisky om lekker van te genieten. Ben je van plan om de Jura whisky cadeau te doen? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Genoeg woorden om een leuke boodschap te bedenken. Het kaartje zal bij je bestelling worden meegeleverd.

Whisky van Jura kopen

Whisky van Jura koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Jura whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.