Glenmorangie The Original 70CL - 10 Years Old

Deze whisky is de originele expressie van Glenmorangie. Ervaar de rijke smaak van deze geadoreerde whisky.

€37,95 €44,95
Glenmorangie Cadboll 15 years old 70cl in luxe giftbox

Ontdek de Glenmorangie Cadboll 15 Years - een unieke whisky-ervaring op Club-Whiskey. Laat je betoveren door de zachte complexiteit en zijdezachte afdronk.

€79,45
Glenmorangie 18 Years Old 70CL in Giftbox

Glenmorangie 18 Years Old whisky heeft een balans tussen mout en honing. Dadels en vijgen zetten de ondertoon in de achtergrond. Zeer romige smaak.

€109,75
Glenmorangie Signet 70CL - Giftbox

Glenmorangie Signet heeft een groot contrast van variërende zoetheid met een explosie aan van warme kruiden en mokka.

€209,95
Glenmorangie Quinta Ruban 70CL - 14 Years Old

Glenmorangie Quinta Ruban whisky heeft samen van mint chocolade met walnoten, die de boventoon hebben in deze whisky, en zijn een perfecte introductie voor de transitie naar de meer fruitige smaken.

€62,95
Glenmorangie 4x single malt proeverij set

Glenmorangie proeverij set met 4 x single malt. Heerlijk om thuis te proeven en tevens een prachtig geschenk voor de whisky liefhebber,

€34,95
Glenmorangie Tale of Forrest 70CL in Giftbox

Deze whisky is geboren door duizende wandelingen in het woud. Elke ochtend truint Dr Bill, Glenmorangie’s director of creation, door het woud dicht bij zijn huis.

€89,95
Glenmorangie The Astar 70CL

Glenmorangie The Astar is een gelimiteerde whisky en het heeft lang geduurd, maar eindelijk is de 2017 bottled editie verkrijgbaar!

€99,95
Glenmorangie The Original 35CL - 10 Years

Glenmorangie The Original heeft sterke smaken van honing, mout, citrusvruchten afgerond met een hint van bitterzoete kruiden en vanilleschilfers.

€26,95
Glenmorangie Nectar d'Or 70CL Single Malt Scotch Whisky

Glenmorangie Nectar d'Or heeft een diepe smaak gevuld met gember, en nootmuskaat, fruitige citrustonen, verweven met de heerlijke, zachte smaak van honing. LET OP: De huidige Glenmorangie Nectar D'or heeft een 'no age statement'

€64,95
Glenmorangie Lasanta 70CL - 12 Years Old

Glenmorangie Lasanta heeft smaken van kruiden, gevolgd door milde houtrook en ondertonen van sultanarozijnen. Op de achtergrond proef je de sherry.

€53,95
Glenmorangie X 70cl

De perfecte single malt whisky speiaal om te mixen.

€35,95 €37,95

Glenmorangie Scotch Whisky

Glenmorangie is al actief sinds 1843 en staat bekend om haar kwalitatief goede whisky's die rijk van smaak zijn en zeer zacht. Ook staat Glenmorangie voor ''Vallei van de Rust'' in het Keltisch. Glenmorangie wordt geproduceerd in de langste vaten van Schotland, gerijpt in de beste vaten, en geperfectioneerd door de Mannen van Tain. Deze whisky is sinds 1983 de best verkochte whisky van Schotland en produceert 10 miljoen flessen per jaar, waarvan 60% in het Verenigd Koninkrijk wordt verkocht. Verder verzorgen de hoge kwaliteitseisen voor de vaten een verpulverende whisky.

Momenteel zijn er een aantal verschillende iteraties van de Glenmorangie whisky. Proef lekkernijen zoals 'The Original', 'The Lasanta', 'The Quinta Ruban 14 Years', en 'Nectar d'Or'.

 

Het ontstaan van Glenmorangie Whisky

In 1843 heeft William Matheson de Glenmorangie destilleerderij opgericht in de Schotse Highlands. Geïnspireerd door de rustgevende en vreedzame omgeving van de oevers van de Dornoch Firth kwam William Matheson met een single malt whisky die pionerend was. Deze eerste Glenmorangie whisky was complex en exceptioneel glad. Sindsdien geeft Glenmorangie alles om creatief te zijn en de perfecte whisky te creëren. In de handen van 'The Men of Tain', de ware ambachtslieden en bewakers van Glenmorangie, zal Glenmorangie whisky altijd een waar genot zijn voor malt whisky waardeerders over de hele wereld.

 

Whisky van Glenmorangie kopen

Glenmorangie kopen doe je het fijnst bij Club Whisky. Ben je op zoek naar een Glenmorangie whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!