Glenmorangie The Nectar 16 years old

89,95
Verwen je smaakpapillen met Glenmorangie The Nectar 16YO, geïnspireerd door versgebakken brood en zoete wijnvaten. Ontdek de smaken van Sauternes, Montbazillac, Moscatel en Tokaji in elke slok. Lees meer
  • 100+ soorten whisky
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Glenmorangie

Informatie

Ontdek Glenmorangie The Nectar 16YO - Jouw Zoete Verleiding

Stel je voor dat je wordt meegenomen naar de Franse patisserieën, waar de lucht doordrenkt is met de zoete geuren van versgebakken brood en verleidelijke desserts. Dat is precies waar Dr. Bill inspiratie vond voor Glenmorangie The Nectar 16 years old. Deze whisky is bedoeld om iets wat al heerlijk is, nog onweerstaanbaarder te maken.

 

 

Een Dessertachtige Complexiteit

Glenmorangie The Nectar 16YO is het resultaat van 16 jaar rijping in zowel bourbonvaten als zoete witte wijnvaten uit Frankrijk (Sauternes en Montbazillac), Spanje (Moscatel) en Hongarije (Tokaji). Deze diverse rijping onthult een verbluffende dessertachtige complexiteit die je smaakpapillen zal betoveren.

 

 

Een Smaakreis om Nooit te Vergeten

Bij elke slok van Glenmorangie The Nectar 16 years old word je meegenomen op een smaakreis. De smaken van jeneverbes, limoen, en bloemige tonen komen tot leven voordat ze worden vergezeld door de subtiele kruiden en een overvloed aan citrus. De afdronk is doordrenkt met de groene bladnoten van Kaffir Lime, waardoor je een onvergetelijke smaakervaring hebt. Laat deze zoete verleiding niet aan je voorbijgaan. Proef nu de Glenmorangie The Nectar 16YO!