Macallan Gold Double Cask in Giftbox

De Macallan Gold Double Cask in Giftbox (70CL) is een heerlijke zachte en rijke whisky. De whisky is gerijpt in first en refill sherry vaten. Een heerlijke whisky om te drinken, maar ook een prachtig cadeau.

€64,95
Macallan Double Cask 12 Years

De Macallan Double Cask 12 Years Old maakt deel uit van het Double Cask-assortiment van Macallan dat de klassieke Macallan-stijl combineert met de onmiskenbare zoetheid van Amerikaans eiken.

€96,95

Macallan Whisky bestellen

Als je een echte fan bent van de Macallan whisky bent, zit je op deze pagina goed. De Macallan distilleerderij os opgericht in Schotland in 1824 en was één van de eerste die een officiële licentie kreeg voor het produceren van whisky. De Macallan whisky behoort tot de populairste single malts ter wereld. Wist je dat James Bond deze whisky zelfs drinkt?

Macallan whisky

Op deze pagina vind je alle Macallan whisky’s. Zo heb je onder andere de keuze uit de volgende producten:

 

Scrol naar boven om de rest van de mogelijkheden te bekijken. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Macallan kopen

Whisky van Macallan koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Macallan whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.