Old Particular Whisky bestellen

Bij Club Whisky kun je Old Particular Whisky kopen. Deze whisky komt uit de Schotse regio Highland. Old Particular is een onderdeel van Douglas Laing, het zijn namelijk uitsluitende singles casks. Dit wil zeggen dat er bij de productie van de whisky’s geen gebruik wordt gemaakt van bij kleuring of koude filtratie. De Old Particular staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Old Particular whisky

Op deze pagina vind je alle Old Particular whisky. Zo heb je onder andere de keuze uit de Old Particular Fetercairn 12 Years Old. Deze whisky kenmerkt zich aan het frisse tropische karakter. Verdere eigenschappen die de Fetterairn heeft, zijn de sensaties van melkchocolade, witte bloesem en tropisch fruit.

Heerlijk om zelf te nuttigen, maar natuurlijk ook te gebruiken als leuk cadeau om aan iemand te geven. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Old Particular kopen

Whisky van Old Particular koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Old Particular whisky of een andere, maar kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.