The Glenlivet

Glenlivet 18 years

Glenlivet 18 years is een whisky die maar liefst 18 jaar heeft mogen rijpe in Amerikaanse eikenhouten vaten. Hierdoor krijgt hij zijn unieke smaak.

€104,95
Glenlivet 12 Years First Fill

Glenlivet 12 Years First Fill is een gelimiteerde oplage. Deze whisky is gerijpt op first-fill bourbonvaten waardoor deze heerlijk romige en kruidige invloeden krijgt.

€44,95
Glenlivet 12 Years Illicit Still

The Glenlivet 12 Years Illicit Still is een limited edition whisky die twaalf jaar heeft mogen rijpen. Hierdoor krijgt deze zijn fruitige, zoete notities.

€46,95
Glenlivet 15 Years French Oak

Glenlivet 15 Years French Oak heeft mogen rijpen op vaten van Frans eikenhout die zorgt voor de unieke smaak van deze goudachtige amberkleurige whisky.

€59,95
Glenlivet 25 Years XXV

Glenlivet 25 Years XXV heeft ondanks de 25 jarige rijping op zeldzame sherry vaten, het unieke karakter van Glenlivet weten te behouden.

€309,95
Glenlivet 12 Years Double Oak + 2 Glasses

Een van de bekendste whisky's ter wereld, Glenlivet 12 Years wordt nu verpakt in een stijlvolle giftbox met twee glazen.

€43,95
Glenlivet Founders Reserve

The Glenlivet Founders Reserve belichaamt alles waar het merk voor staat. Deze fruitige Schotse Whisky vormt een cruciaal onderdeel van de geschiedenis van The Glenlivet

€39,95 €44,95
Glenlivet 13 Years First Fill American Oak 70CL

Of je nu een doorgewinterde whiskykenner bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakbeleving, de Glenlivet 13 Years First Fill American Oak 70CL is de perfecte keuze.

€44,95 €49,95
Glenlivet 12 Years

The Glenlivet 12 Years is dé grondlegger van het wereldwijde succes van Glenlivet. Het kenmerkende fruitige karakter is te proeven in deze whisky.

€39,95

Glenlivet Whisky bestellen

De Glenlivet is een single Malt die geproduceerd werd in de eerste legale distilleerderij van Schotland in 1824. De Glenlivet whisky staat bekend om de zachte en unieke smaak. Daarnaast brengt de Glenlivet distilleerderij ook constante vernieuwing met zich mee. Dit is terug te zien in het brede assortiment van de whisky’s van het merk.

Glenlivet whisky

Op deze pagina vind je alle Glenlivet whisky’s. Zo heb je onder andere de keuze uit de volgende producten:

Scrol naar boven om de rest van de mogelijkheden te bekijken. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Glenlivet kopen

Whisky van Glenlivet koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Glenlivet whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.