Whistle Pig 10 Years Rye Whiskey 70cl in Giftbox

Whistle Pig 10 Years Rye Whiskey 70cl in Giftbox. WhistlePig Whisky begon haar Rye Whisky-reis met de Quintessential Rye - Small Batch Rye, Aged 10 Years - het is degene waarmee het allemaal begon.

€72,95

Straight Rye Whisky uit Amerika

Bourbon is te verdelen in 2 categorieën en een daarvan is de Straight Rye Whisky. De bekendste komt uit Amerika. Deze whisky wordt geproduceerd waar een minimum van 51% aan rogge in wordt verwerkt. De overige ingrediënten die worden gebruikt, zijn maïs of gerst. De Rye Whisky wordt op een maximum van 62,5% gerijpt in wit gebrande eiken vaten. Als de whisky op deze manier voor minimaal 2 jaar heeft gerijpt, dan mag pas de whisky officieel Straight Rye whisky genoemd worden.

Oorspronkelijk werd de Amerikaanse Straight Rye gemaakt in Maryland en Pennsylvania, Deze staten liggen in het noord oosten van Amerika. De Straight Rye whisky heeft over het algemeen een prettig droge en fruitige smaak. Wanneer er in deze whisky rogge in is verwerkt, dan heeft het vaak een wat pittigere smaak. Wanneer er in deze whisky maïs in is verwerkt, dan heeft het vaak een wat zoetere smaak. Straight Rye whisky is ook goed te gebruiken voor cocktails zoals de Old Fashioned of de Whisky sours.

 

Straight Rye Whisky als cadeau

De Straight Rye whisky is ook prima om als cadeau te geven aan een vriend, vriendin of familielid. Voeg kosteloos een handgeschreven kaartje toe om het extra persoonlijk te maken, deze wordt bij de whisky meegeleverd. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld, verzenden wij de bestelling vandaag nog mits de voorraad strekt. Komt je bestelling met een bedrag boven de 149 euro uit, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

 

Straight Rye Whisky kopen - Straight Bourbon Whisky Bestellen

Straight Rye Whisky koop je eenvoudig online via onze webshop van Club Whisky. Bestel je er een om zelf te nuttigen of als cadeau voor iemand anders, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het uitkiezen van een lekkere whisky.