Bowmore 18 Year Single Malt 70CL In Giftbox

Bowmore 18 Year Single Malt 70CL In Giftbox online bestellen?

€109,00
Bowmore 12 Year Single Malt 70CL In Giftbox

Bowmore 12 Year Single Malt 70CL In Giftbox online bestellen? ✅Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden✅scherpe prijzen en ✅gratis verzending vanaf € 149,- bij dé whisky webshop van Nederland!

€39,95
Bowmore 2009 Single Malt 70CL

Bowmore 2009 Single Malt 70CL online bestellen? ✅Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis ✅scherpe prijzen en ✅gratis verzending vanaf € 149,- bij dé whisky webshop van Nederland!

€219,00

Bowmore Whisky bestellen

De Bowmore whisky valt onder de single malt. Wist je dat de Bowmore één van de oudste Schotse distilleerderijen is die whisky produceert? De distilleerderij is gevestigd op het Islay eiland en is door de Atlantische Oceaan omringd. Er wordt al eeuwenlang gebruik gemaakt van natuurlijke elementen die zich op die plek bevinden. Zo wordt de whisky in deze distilleerderij in de old fashion way geproduceerd waarbij er gebruik wordt gemaakt van eigen gerst die met de hand door de maltman  wordt gedraaid. De Bowmore whisky heeft een uitstekende kwaliteit met zuiver water die afkomstig is uit de Laggan River.

Bowmore whisky

Van de Bowmore whisky, bieden wij momenteel drie soorten aan, allen verpakt in een mooie giftbox met een flesinhoud van 70 CL. Je hebt keuze uit de Bowmore 18 Year Single Malt, Bowmore 2009 Single Malt en de Bowmore 12 Year Single Malt. De 18 Year Single malt kenmerkt zich door een smakencombinatie van bittere chocolade, rijp fruit en turfrook. Die van 2009 kenmerkt zich door smaken van fruit en citroen. Die van 12 Year kenmerkt zich door de rokerige smaak met een lange, maar zachte afdronk met een smakencombinatie van vanille, honing, rood fruit en chocolade. Ben je van plan om de Bowmore whisky cadeau te doen? Dan heb je de mogelijkheid om aan je bestelling kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Het maximale aantal tekens dat je erop mag laten schrijven is 150 tekens. Genoeg ruimte voor een mooie boodschap!

Whisky van Bowmore kopen

Whisky van Bowmore koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Bowmore whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.