Douglas Laing BIG PEAT 70 cl

Pittig en spicy, de whisky komt best heftig binnen en heeft iets pikant in zich. Een mond vol turf maar die eigenlijk best snel weer weg is om te worden overgenomen door zoete tonen van pure chocolade, toffee en honing.

€45,95

Douglas Laing Whisky bestellen

Het Whisky merk Douglas Laing is ontstaan in 1948 en opgericht door Fred Douglas Laing. Daarna in 1972 kwam zijn zoon erbij en werd het een familiebedrijf. Toch besloten de broers Fred en Stewart Laing in 2013 om apart verder te gaan, en werd na 65 jaar het familiebedrijf opgesplitst. Het Whisky huis staat bekend om zijn Single Malt Scotch Whisky, Single Grain Whisky en Blended Malt Scotch Whisky. De Whisky's van Douglas Laing zijn ten opzichte van andere altijd non chill -filtered, en dit bekend dat zij het filteren overslaan zodat de smaken niet verloren gaan. Daarnaast hebben deze whisky's een hoog alcoholpercentage en worden ze niet bijgekleurd. 

 

Kenmerken van de Douglas Laing Timorous Beastie

Wij bieden de Douglas Laing Timorous Beastie aan. Deze whisky kenmerkt zich aan de bleek gele kleur. De whisky heeft een lekkere zoete geur met tonen van honing. Het is een whisky met een zoete en fruitige smaak. De inhoud is 70 CL en de Douglas Laing Timorous Beastie heeft een alcohol percentage van 46,8%.

 

Voeg kosteloos een handgeschreven kaartje toe

Als je van plan bent om de Douglas Laing whisky cadeau te doen, raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen aan je bestelling. Dit is gratis en wordt met de fles meegeleverd. Er mogen maximaal 140 tekens op te komen staan, bedenk daarom goed wat je op het kaartje wil laten schrijven. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld, dan verzenden wij de whisky vandaag nog mits de voorraad strekt. Plaats je een bestelling boven de 149 euro, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. 

 

Whisky van Douglas Laing kopen

Whisky van Douglas Laing koop je eenvoudig online via onze webshop van Club Whisky. Bestel je er een om zelf te nuttigen of als cadeau voor iemand anders, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het uitkiezen van een lekkere whisky.