White Oak Whisky Kopen

White Oak Whisky bestellen

De White Oak malt whisky wordt geproduceerd door White Oak Distellery Akashi, Japan. Deze distilleerderij is opgericht in 1919 en heeft hierdoor sporen achter gelaten in de geschiedenis van Japanse Whisky. Whisky is namelijk één van de meest gekende alcoholische dranken in Japan. De Whiskey is een blend van 75% malt Whisky en 25% graan Whisky en wordt door White Oak Distellery maar 1 maand per jaar  geproduceerd en hierdoor is de productie klein. Dus wil je een lekkere frisse whisky proberen die makkelijk weg drinkt? Wacht dan niet langer en bestel deze heerlijke malt Whisky

 

White Oak uit Japan

White Oak whisky komt uit Japan. De whisky’s uit Japan worden gedistilleerd met oog voor detail. Deze whisky’s herken je aan de verfijnde, milde en zachte smaak. Hierdoor zijn ze ook voor de beginnende whisky drinker een ideale keuze. De Japanse whisky kan je namelijk makkelijk drinken. De Japanse eiken vaten waar de whisky in zit wordt de Mizunara genoemd. Dit maakt de Japanse whisky zo uniek. Je komt erachter door het te proeven.

 

Voeg een handgeschreven kaartje toe

Geef je de whisky als cadeau? Voeg dan een handgeschreven kaartje toe. Dit maakt het extra persoonlijk en het is gratis. Houd er rekening mee dat er maximaal 140 tekens op mogen komen te staan. Denk daarom goed na over wat je op het handgeschreven kaartje wil laten zetten. Het kaartje wordt meegeleverd bij je bestelling.

 

Whisky van White Oak kopen

Whisky van White Oak koop je eenvoudig online via onze webshop van Club Whisky. Bestel je er een om zelf te nuttigen of als cadeau voor iemand anders, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het uitkiezen van een lekkere whisky.