Springbank 10 Years Old 70CL

Laat je verrassen door deze Springbank whisky. Verschrikkelijk veel kwaliteit voor de prijs!

€40,95
Springbank 15 years Single Malt 70CL

Koop jouw Springbank 15 years Single Malt 70CL vandaag nog bij Club Whiskey ✔ Scherpe prijzen ✔ Snelle levering ✔ Altijd op voorraad ✔ Klanten beoordelen ons met een 8,9

€74,95
Springbank 10 Year Local Barley 70CL

Een Springbank die net wat anders smaakt dan andere Springbank Whisky's door het gebruik van lokale Barley.

€149,95
Springbank 18 Years 70CL

Een 18 jaar gerijpte single malt met de kenmerkende turf smaak die je van Springbank mag verwachten.

€149,95
Springbank 25 Years 2020 Edition LIMITED

Er bestaan maar 1200 flessen van deze whisky. Wees één van de gelukkigen en koop deze hele speciale fles die in 2020 gebotteld is!

€564,99

Springbank Whisky bestellen

Springbank Whisky wordt geproduceerd door Springbank Distellery en is ontstaan in 1828. De distilleerderij is één van de laatst overgebleven die Single Malt Whiskey's produceert in Campbeltown. Deze brouwerij bevindt zich op het schiereiland Kintyre, dat ten westen ligt van Schotland. Bij Springbank worden drie verschillende whisky's geproduceerd, namelijk: Springbank Single Malt, Longrow Single Malt en Hazelburn Single Malt. Het unieke aan Springbank is dat zij het hele proces nog zelf uitvoeren en hier geen andere partijen bij komen kijken, om die reden komen deze whisky's niet vaak voor in blended whisky's omdat grote partijen liever hun eigen single malt gebruiken. Kortom, als je op zoek bent naar een heerlijke whisky waar je het vakmanschap echt in terug proeft, dan zijn de whisky's van Springbank de beste optie! 

 

Whisky van Springbank kopen 

Whisky van Springbank koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een andere Springbank Whisky en kan je deze niet vinden op de website? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers en zij helpen je graag verder!