Springbank Campbeltown Loch 70cl Blended Malt Scotch Whisky

Campbeltown Loch 70cl Blended Malt Scotch Whisky is een heerlijke maritieme whisky uit Campbeltown.

€54,95
Springbank 10 Years Old 70CL

Laat je verrassen door deze Springbank whisky. Verschrikkelijk veel kwaliteit voor de prijs!

€94,95
Springbank 15 years Single Malt 70CL

Koop jouw Springbank 15 years Single Malt 70CL vandaag nog bij Club Whiskey ✔ Scherpe prijzen ✔ Snelle levering ✔ Altijd op voorraad ✔ Klanten beoordelen ons met een 8,9

€189,95
Springbank 12 Years CS 70CL 2021 - 54.4%

Springbank 12 Years CS 70CL 2021 - 54.4%

€149,00
Springbank 18 Years 70CL

Een 18 jaar gerijpte single malt met de kenmerkende turf smaak die je van Springbank mag verwachten.

€215,00
Springbank 25 Years 2021 Edition LIMITED

Er bestaan maar een paar flessen van deze whisky. Wees één van de gelukkigen en koop deze hele speciale fles die in 2021 gebotteld is!

€569,00

Springbank Whisky bestellen

Springbank Whisky wordt geproduceerd door Springbank Distellery en is ontstaan in 1828. De distilleerderij is één van de laatst overgebleven die Single Malt Whiskey's produceert in Campbeltown. Deze brouwerij bevindt zich op het schiereiland Kintyre, dat ten westen ligt van Schotland. Bij Springbank worden drie verschillende whisky's geproduceerd, namelijk: Springbank Single Malt, Longrow Single Malt en Hazelburn Single Malt. Het unieke aan Springbank is dat zij het hele proces nog zelf uitvoeren en hier geen andere partijen bij komen kijken, om die reden komen deze whisky's niet vaak voor in blended whisky's omdat grote partijen liever hun eigen single malt gebruiken. Kortom, als je op zoek bent naar een heerlijke whisky waar je het vakmanschap echt in terug proeft, dan zijn de whisky's van Springbank de beste optie! 

 

Springbank uit Campbeltown

De whisky uit Springbank komt uit Campbeltown. Het is een schiereiland dat in de eerste instantie de plaats was voor illegale whiskystokerij. De Springbank whisky wordt geproduceerd in het oudste producerende familiebedrijf van het schiereiland. Het unieke aan deze whisky is dat ze tot de dag van vandaag nog steeds volgens de oude traditionele productiewijzen worden gemaakt en dit wordt ook nog eens handmatig gedaan.

 

Springbank als cadeau

Als je van plan bent om de Springbank whisky cadeau te doen, raden wij je aan om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit maakt het extra persoonlijk. Houd er wel rekening mee dat er maximaal 140 tekens op mogen komen te staan. Daarom is het handig om alvast na te denken wat je op het kaartje wil laten schrijven voordat je de bestelling plaatst. Bestel je op werkdagen voor 16:00, dan verzenden wij de Springbank whisky vandaag nog mits de voorraad strekt.

 

Whisky van Springbank kopen 

Whisky van Springbank koop je eenvoudig online via onze webshop van Club Whisky. Bestel je er een om zelf te nuttigen of als cadeau voor iemand anders, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het uitkiezen van een lekkere whisky.