Springbank 15 years Single Malt 70CL- Bottle 2023

189,95
Koop jouw Springbank 15 years Single Malt 70CL vandaag nog bij Club Whiskey ✔ Scherpe prijzen ✔ Snelle levering ✔ Altijd op voorraad ✔ Klanten beoordelen ons met een 8,9 Lees meer
  • 100+ soorten whisky
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Springbank
Land:
Regio:
Alcohol:
Inhoud:
Type:
Leeftijd:
Levertijd:
1 - 3 Werkdagen

Informatie

Springbank 15 - Bottle 2023 Bestellen

Ontdek de uitmuntendheid van de Springbank 15 jaar oude whisky. Deze voortreffelijke single malt is het resultaat van jarenlange toewijding en traditioneel vakmanschap van de Springbank Distillery in Campbeltown, Schotland. Met 15 jaar aan rijping in de beste eikenhouten vaten, belichaamt deze whisky de perfecte balans tussen complexiteit en soepelheid.

Springbank is een distilleerderij die bekend staat om zijn unieke productiemethoden en het gebruik van lokaal geteelde gerst. Deze whisky is geen uitzondering en biedt een onderscheidend karakter dat doet denken aan de rijke traditie en erfgoed van de regio.

Elke slok van de Springbank 15 jaar oude whisky biedt een rijke en verrukkelijke ervaring. Verwacht een neus vol heerlijke aroma's, een smaakpalet dat zowel verfijnd als complex is, en een afdronk die lang en bevredigend is. Of je nu een doorgewinterde whiskyliefhebber bent of nieuw bent in de wereld van Schotse whisky's, deze 15 jaar oude expressie zal je zeker betoveren met zijn uitmuntende kwaliteit en tijdloze charme.

Verwen jezelf met een fles Springbank 15 jaar oude whisky en geniet van een moment van puur genot. Perfect om te delen met vrienden en familie bij speciale gelegenheden, of om te koesteren als een waardevol onderdeel van je whiskycollectie. Laat deze uitzonderlijke whisky je meenemen op een reis van smaak en ontdek de ware essentie van Schotse whiskykunst.