Edradour Whisky Kopen

Edradour 10 years

Edradour 10 Years is een heerlijke single malt uit de Schotse hooglanden. Deze lichtbruine whisky heeft een romige textuur en is zeer toegankelijk.

€52,95
Edradour 12 years

Speciale Edradour 12 Years tot stand gekomen door een samenwerking met Dougie MacLean

€74,95
Signatory Vintage Edradour 2012 70CL 10Y

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede single malt uit de Schotse hooglanden? Dan is de Signatory Vintage Edradour uit 2012 wellicht iets voor jou!

€69,95
Edradour Bouron Cask Ibisco Decanter 10Y 2012 70CL

De Edradour Bouron Cask Ibisco Decanter 10Y 2012 70CL is een heerlijke gouden whisky uit de Highland regio van Schotland.

€94,95
Ballechin 12y. 2010 Straight From The Cask Bourbon 50CL

De Ballechin Bourbon is een whisky van 12 jaar oud en komt uit 2010. Deze whisky is het relatiegeschenk om te geven aan een whisky liefhebber.

€76,95
Edradour 10 Years 2011 Sherry SFTC

Edradour 10 years die gemaakt die op sherry vaten.

€89,45
Edradour Ballechin SFTC 10 Years Oloroso Sherry

Edradour heeft weer een erg mooie 10 years Ballechin SFTC gemaakt die op Oloroso sherry vaten heeft gelegen.

€77,45
Ballechin SFTC 12 Years Oloroso Sherry

Ballechin heeft weer een erg mooie 12 years Ballechin SFTC gemaakt die op Oloroso sherry vaten heeft gelegen.

€79,95
Edradour Tasting Glass

Een mooi tasting glas van Edradour verpakt in een giftbox

€6,25
Edradour Whisky Fudge in blik 250 gram

Bestel heerlijke handgemaakte fudge van de distilleerderij Edradour. De fudge zit verpakt in een stijlvol en authentiek blik met daarop een afbeelding van Edradour. Het blik bevat maar liefst 250 gram aan lekkernij.

€9,95

Edradour Whisky bestellen

De Edradour whisky wordt geproduceerd in de Edradour distilleerderij die vlakbij Pitlochry ligt. Het is de kleinste distilleerderij die Schotland heeft. De betekenis van het merk staat voor “tussen twee wateren liggend”. De Edradour distilleerderij is opgeircht foor lokale boeren in het jaar 1825. Men zegt dat ze er zelf de whisky distilleren en eigen gerst mouten. Hoewel de distilleerderij meerdere keren is verkocht, is de distilleerderij op zichzelf staand weinig veranderd. De Edradour wordt ook wel als de parel beschouwd onder de distilleerderijen. De instrumenten die gebruikt worden in de distilleerderij, zijn nog steeds dezelfde als sinds de oprichting.

Edradour whisky

Op deze pagina vind je alle Edradour whisky’s,  waarvan ze allemaal verpakt zijn in een mooie giftbox. Naast de whisky, bieden wij ook heerlijke handgemaakte fudge aan van de distilleerderij. Nog een extra souvenir? Dan hebben wij ook nog leuke waterkannen en mokken met de Edradour distilleerderij afgebeeld. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Edradour kopen

Whisky van Edradour koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Edradour whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.