Sheep Dip Islay Blended Malt

Sheep dip is een Islay malt whisky. Islay Malt Whisky's zijn scotch whisky's die gestookt zijn op het eiland 'Islay', één van de meest zuid gelegen eilanden die Schotland heeft.

€34,95

Sheep Dip Whisky bestellen

Een whisky met de naam Sheep Dip, hoe komt men erbij? Dat zullen wij je vertellen. George Wilson vond in 1830 een middel uit om schapen tegen parasieten en wormen te beschermen en bedacht een teken met “Sheep Dip” als naam. Britse boeren gebruikte deze benaming kort daarna en markeerden vervolgens met Sheep dip, hun vaten om de betaling van belasting te ontlopen op de whisky die ze thuis aan het stoken waren. Daarnaast wordt deze whisky met de hand gemaakt omdat de makers ervan overtuigd zijn dat een blended whisky van goede kwaliteit, geen samenstelling van verschillende whisky’s uit één distilleerderij hoefde te zijn.

Sheep Dip whisky

Op deze pagina vind je alle Sheep Dip whisky. Hij behoort tot de blended whisky afkomstig uit Schotland. Heerlijk om zelf te nuttigen, maar natuurlijk ook te gebruiken als leuk cadeau om aan iemand te geven. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Sheep Dip kopen

Whisky van Sheep Dip koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Sheep Dip whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.