Peated Malts of Distinction Tasting Collection 4 x 5CL

28,95
Een mooie unieke Peated Malts of Distinction Tasting Collection. Wat zit er in het pakket? Lees meer
  • 100+ soorten whisky
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Peated Malts of Distinction
Land:
Schotland
Regio:
Alcohol:
40CL
Inhoud:
4 x 5CL
Type:
Single Malt
Leeftijd:
Levertijd:
1 - 3 Werkdagen

Informatie

Peated Malts of Distinction Tasting Collection 4 x 5CL

Een mooie unieke Peated Malts of Distinction Tasting Collection. Wat zit er in het pakket?

The Ardmore Legacy

De Ardmore Legacy viert de unieke locatie van de distilleerderij aan de rand van de Hooglanden en biedt een licht geturfde vloeistof die zoet en opbeurend is. De zachte smaak geeft volledig de essentie weer van het verbluffende Highland-huis van deze geest. De Ardmore Legacy zal zowel ervaren geturfde moutdrinkers als nieuwkomers aanspreken.

Connemara Peated Malt

Een aroma van zoete gerst met vleugjes turfachtige rook, kippers en goedgebakken appelcrumble. Smaakt naar licht honingzoet, ingetogen schone in plaats van roetachtige rook met turfachtige plantaardige tonen, zoet gerstewater, lichte kruiden en vanille-eik.

Bowmore 12

Als weerspiegeling van de essentie van Bowmore woeste golven, winderige landschappen en generaties traditie is onze 12-jarige zowel complex als perfect uitgebalanceerd. Subtiele citroen en zoete heidehoning vullen Bowmore's kenmerkende turfrook aan, wat leidt tot een heerlijke, lange en zachte afdronk.

Laphroaig 10 years Old

Het is tien jaar gerijpt en gedistilleerd volgens de tradities die de afgelopen 200 jaar zijn vastgelegd door een opeenvolging van gepassioneerde en bekwame meester-distilleerders. Dit is een echt klassieke single malt Scotch, gemaakt van gemoute gerst die eerst koud wordt gerookt en vervolgens wordt gedroogd boven een turfvuur. De rook van de unieke Islay-turf geeft Laphroaig zijn bijzonder rijke smaak. Deze geturfde whisky staat bekend om zijn gedurfde, rokerige smaak, gevolgd door een hint van zeewier en een verrassende zoetheid. Vol met een lange afdronk, het belichaamt echt het typische Laphroaig-karakter.