Recept: Jacks Godfather

  • Geplaatst op
Recept: Jacks Godfather

Whiskyliefhebbers, maak je klaar voor een onvergetelijke smaakervaring! De Jack's Godfather is een cocktail die de rijke smaken van whisky en amaretto samenbrengt voor een drankje dat zowel robuust als verrassend zacht is. In dit blog nemen we je mee op een reis door de wereld van deze heerlijke cocktail, delen we het recept en laten we je zien hoe je deze eenvoudig thuis kunt bereiden.

 

Over de Jack's Godfather Cocktail

De Jack's Godfather is een cocktail die bekend staat om zijn eenvoud en uitgesproken smaakprofiel. Het is de perfecte keuze voor degenen die graag willen genieten van de diepe, rokerige tonen van whisky, gecombineerd met de zoete, amandelachtige smaken van amaretto. Het resultaat is een evenwichtige, karaktervolle cocktail die zowel whiskykenners als nieuwkomers zal aanspreken.

 

 

Recept voor de Jack's Godfather Cocktail

Ingrediënten:

  • 50 ml whisky
  • 25 ml amaretto
  • IJsblokjes
  • Gedroogde sinaasappelschil voor de garnering

 

Instructies:

  1. Vul een glas met ijsblokjes.
  2. Giet de whisky en amaretto over de ijsblokjes.
  3. Roer voorzichtig om de smaken te mengen.
  4. Garneer met een sinaasappelschil of een maraschino kers (indien gewenst).
  5. Je Jack's Godfather is nu klaar om van te genieten!

 

 

Waarom Jack's Godfather?

Deze cocktail dankt zijn naam aan de beroemde whisky die erin wordt gebruikt, Jack Daniel's. Jack Daniel's staat bekend om zijn kenmerkende smaak en gladde afdronk, wat het de ideale keuze maakt voor deze cocktail. De toevoeging van amaretto brengt een zoete nuance in het geheel, waardoor de Jack's Godfather een drankje is dat zowel stoer als verfijnd is.

 

Het is tijd om je smaakpapillen te trakteren op iets bijzonders. Met Club Whisky's uitgebreide selectie van whisky's kun je kiezen uit een scala aan smaken om je Jack's Godfather tot leven te brengen. Geniet van de diepte van de whisky en de zachtheid van amaretto in deze onmiskenbare cocktail.

 

Onze top 3 Whiskey voor de Jack's Godfather cocktail, uitgekozen door onze experts: 

  1. Glenmorangie X 

  1. Peaky Blinders Bourbon

  1. Jack Daniels Tennessee