Spencerfield Spirit - Pig's Nose

Spencerfield Spirit Whisky bestellen

De Spencerfield Spirit wordt door het echtpaar Alex Nicol en Jane Eastwood geleid en heeft een in Spencerfield Farmhouse een hoofdkwartier. Dit hoofdkwartier kijkt uit over de Firth of Forth. Richard Paterson, Whyte & Mackay master blender speelt bij het mengen en selectie van de componenten om de Spencerfield whisky’s te maken een belangrijke rol. De belangrijkste en bekendste whisky’s van de Spencerfield zijn de blended Scotch Pig’s Nose en de blended malt Sheep Dip.

Spencerfield Spirit whisky

Op deze pagina vind je alle Spencerfield Spirit whisky. Zo heb je onder andere de keuze uit de Pig’s Nose Blended Scotch Whisky, verpakt in een mooie giftbox. Heerlijk om zelf te nuttigen, maar natuurlijk ook te gebruiken als leuk cadeau om aan iemand te geven. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Spencerfield Spirit kopen

Whisky van Spencerfield Spirit koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Spencerfield Spirit whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.