CLONAKILTY Miniature Gift Box 3x5cl

Koop jouw Miniature Gift Box 3x5cl vandaag nog bij Club Whiskey ✔ Scherpe prijzen ✔ Snelle levering ✔ Altijd op voorraad ✔ Klanten beoordelen ons met een 8,9

€24,99

CLONAKILTY DISTILLERY: Waar Erfgoed en Dromen Samenkomen

Welkom bij CLONAKILTY DISTILLERY, een bescheiden familieboerderij aan de zuidwestkust van Ierland, doordrenkt met negen generaties van liefde voor het land en een onbreekbare droom. Hier, in het hart van Clonakilty, worden de schitterende koperen ketels en de ruwe schoonheid van de Atlantische kustlijn de inspiratiebronnen voor onze passie: het creëren van unieke, maritieme whisky's.

Distilleerderij: De distilleerderij, gelegen aan de waterkant, omarmt de essentie van Clonakilty. Hier komt onze bekroonde new make tot leven, naast onze gastvrije bezoekerservaring en winkel. Het is het epicentrum van onze magie, de geboorteplaats van Clonakilty-whisky.

Graanvelden: In de schaduw van de majestueuze Galley Head-vuurtoren cultiveren we onze historische gerst op onze familieboerderij. Eeuwen van zeemist en zilte briesjes voeden de grond, waardoor elke korrel doordrenkt raakt met de essentie van de zee.

Atlantisch Magazijn: Op slechts een steenworp afstand van de oceaan, in ons magazijn in de Atlantische Oceaan, laten we onze whisky's rijpen. Hier, onder de invloed van pure zeelucht, worden onze whisky's doordrenkt met een frisheid die alleen de natuur kan bieden.

Distillatie: Onze drie koperen potstills zijn meesters in hun vak, stilletjes en efficiënt transformeren ze water tot whisky, precies zoals het hoort.

Vaten: Met zorg geselecteerde vaten van over de hele wereld, doordrenkt met verhalen van bourbon, port, sherry, en meer, worden gevuld met onze nieuwe make-spirit. Hier, naast de Atlantische Oceaan, ontwikkelen onze whisky's hun unieke karakter, geholpen door de zilte zeelucht.

Blending: Met ons eigen bronwater voegen we de laatste, verfijnde toets toe aan onze whisky's gedurende twee weken, een proces dat we koesteren als onze finishing touch.

Angels' Share: Het winderige kustklimaat zorgt ervoor dat onze whisky actief blijft in het vat, waarbij het deel dat verdampt, bekend staat als de Angels' Share. Het is een geschenk aan de hemel, en we koesteren de engelen die het geluk hebben om ervan te genieten.

Bij CLONAKILTY DISTILLERY verenigen we erfgoed, passie en de pure kracht van de natuur om whisky's te creëren die de ziel van Ierland belichamen. Welkom in onze wereld van dromen en smaken.