Proper No. Twelve Whisky

Proper No. Twelve Irish Whiskey 70 cl

Een eerbetoon aan Ierse trots, geïnspireerd door Conor McGregor. Deze whiskey, met zijn gebalanceerde blend van graan- en potstillwhiskey's, biedt een zachte en soepele smaak. Perfect om puur te genieten of in cocktails.

€39,95

Proper Whisky bestellen

De Proper No, Twelve behoort tot de blended whisky die afkomstig is uit Ierland. Wist je dat deze whisky een eerbetoon is aan de bekende MMA-vechter Conor McGregor? Daarnaast heeft hij hem zelf ontworpen. Conor is in Dublin district 12 opgegroeid, dit verklaart dan ook direct de verwijzing naar de 12. De whisky rijpt minimaal 3 jaar lang in bourban vaten. Het heeft een zachte smaak die makkelijk is weg te drinken. Daarnaast is deze Proper whisky ideaal geschikt om met Gingerbeer te mixen.

Proper whisky

Op deze pagina vind je alle Proper whisky. De Proper Whisky No. Twelve Irish Whiskey is te herkennen door de zoete smaken van honing, hout en vanille. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Proper kopen

Whisky van Proper koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Proper whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.