Mars Shinshu Maltage Cosmo 70 cl

Wat deze Mars Maltage Cosmo tot een bijzondere blend maakt is zijn unieke samenstelling van single malt whisky's die zijn gedistilleerd in Japan en - onbekend wáár - in Schotland. Op een hoogte van bijna 800 meter, waar 's winters de temperatuur naar -15

€51,00

Mars Shinshu Whisky bestellen

De Mars Shinshu behoort tot de blend whisky’s, is afkomstig uit de Japanse distilleerderij en een mix van verschillende single malts uit Schotland. Als je het zo bekijkt, is het niet een volledig Japanse whisky hoewel de whisky wel in de distilleerderij wordt geproduceerd die in Japan gelegen is. Echter, heeft deze whisky een smaak die je op positieve wijze zal verassen. Wist je dat de Mars Maltage in 2013 werd verkozen tot de beste blend whisky ter wereld tijdens de WWA, ofwel World Whiskies Awards?

Mars Shinshu whisky

Op deze pagina vind je alle Mars Shishu whisky. De Mars Shinshu Maltage Cosmo is te herkennen door de zoete smaken van karamel, honing en gerijpte vruchten. Voor wanneer je ze cadeau wil doen, heb je de mogelijkheid om gratis een handgeschreven kaartje toe te voegen van maximaal 150 tekens. Koop je hem voor jezelf om ervan te genieten? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd naar ons gehele assortiment aan whisky’s? Bezoek dan onze website van Club Whisky.

Whisky van Mars Shinshu kopen

Whisky van Mars Shinshu koop je via Club Whisky. Ben je op zoek naar een Mars Shinshu whisky en kun je deze niet vinden op onze website? Dan kun je altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder! Wij zijn bereikbaar via [email protected] en via de telefoon: +31 6 1045 1608.