Ardbeg 19 years old - Batch 5

299,95
Laat je betoveren door Ardbeg 19 Years Old, een whisky die de ziel van de Schotse kust vastlegt. Met zijn unieke batchnummer 5 is dit een collectors item. Proef nu de geschiedenis! Lees meer
  • 100+ soorten whisky
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Ardbeg

Informatie

Ardbeg 19 Years Old: De Schotse Kust in een Fles

Welkom bij Club Whiskey, waar we je meenemen op een betoverende reis langs de Schotse kust met Ardbeg 19 Years Old. Deze whisky neemt je mee van de Ardbeg-distilleerderij tot Port Ellen, en verder naar het prachtige Traigh Gahn, ook wel bekend als de Singing Sands. Het kristalheldere water en de vulkanische rotsen langs de kust hebben ons geïnspireerd tot het ontwerp van deze unieke fles.

 

Batch Nummer 5: Een Eigenzinnig Collectors Item

Bij Ardbeg 19 Years Old draait alles om het vieren van een iconisch moment in de geschiedenis van ons merk. Elke batch van deze whisky wordt een collectors item, en dit is batch nummer 5. We hebben een eigenzinnig en speels batchnummersysteem op de voorkant van de fles gezet om deze gelegenheid te markeren.

 

Aromatische Verleidingen

De reis begint met een uitbarsting van zoete, geurige houtrookgolven, vermengd met hints van stuifwater, als de adem van de wind langs de kust. Je zult vleugjes dennenhars, anijs, toffee en bloeiende lelies ontdekken. Citrusschil en een vleugje cayennepeper stromen binnen. Voeg een scheutje water toe en laat je betoveren door bloemige wasachtige tonen, houtskool en klassieke Sherry- en lijnzaadolie.

 

Een Zee van Smaak

De smaak van Ardbeg 19 Years Old is als een vloedgolf van rijke sappige textuur, gevolgd door klassieke zoete, rokerige noten. Proef de teerachtige touw en treacle toffee die op je gehemelte dobberen. Anijswendingen verschijnen in de tweede golf, terwijl gerookte bruine suiker, suiker gecoate walnoten en zachte kruiden elkaar afwisselen.

 

Ontdek de lange, ongehaaste afdronk van bittere amandelen, lijnzaadolie, kruidnagel, peper en roet die langzaam wegdrijft. Ardbeg 19 Years Old is een reis van smaken die je niet wilt missen. Bestel nu en laat je betoveren!