Whisky proeverij thuis? Bekijk onze mogelijkheden

  • Geplaatst op
Whisky proeverij thuis? Bekijk onze mogelijkheden

Voor de echte whisky liefhebbers hebben wij de whiskyproeverij voor thuis. Wij hebben een aantal pakketten samengesteld, speciaal om te proeven. Nu de Lock down weer is verlengd, is dit een leuk alternatief om dit met een kleine groep voor thuis te doen. In onze blog hebben wij de mogelijkheden op een rij gezet en lichten we ze toe. Interesse in een whisky proeverij thuis? Lees hieronder onze mogelijkheden en probeer ze uit!

1. Classic Malt Coastal Giftpack- 3x20CL

De eerste mogelijkheid die we bespreken is de Classic Malt Coastal Giftpack. In deze leuk verpakte whisky collectie vind je drie flesjes van ieder een inhoud van 20 CL. Dit betreft de volgende whisky’s:

1. Clynelish 14 Years Old: deze whisky is de opvolger van whisky Brora. Op het entry-niveau is dit een van de beste Classic Malt whisky’s. Het is een whisky met een rijke en vrij rokerige smaak en is van top kwaliteit.

2. Coal Ila 12 Years Old: dit is een unieke whisky met een vrij geraffineerde smaak. Wat proef je? Deze whisky heeft tonen van vanille, toffee en peer dat daarnaast met een licht rokerige smaak is gebalanceerd. De zoetigheid die je proeft vervaagt vervolgens in een rokerige en donkere smaak.

3. Talisker 10 Years Old: dit is een van de klassieke whisky’s uit de plaats the Isle of Skye. Zoals je ziet in de naam, is deze whisky voor een periode van minimaal 10 jaar gerijpt en dit is gebeurd in eiken vaten uit Amerika. Een heerlijke whisky van top kwaliteit en niet voor niets is deze door de jaren heen met verschillende prijzen erkend.

Deze whisky is ideaal om te geven en om samen te proeven bij een echte whisky proeverij voor thuis. Bij interesse ga je hier naar de Classic Malt Coastal Giftpack 3x20 CL.

 

2. Glenmorangie 4x single malt proeverij set

In de volgende whisky proeverij set hebben we de Glenmorangie 4x single malt. Je vindt in deze set in totaal 4 flesjes met een inhoud van 10 CL. Het betreft de volgende whisky:

1. The original: smaken die je mag verwachten bij deze whisky zijn tonen van honing, blijvende en ronde afdronk, kokos en vanille. De whisky is van top kwaliteit en heeft een neus van citroen, perzik en mandarijn.

2. The Quinta Ruban: de geur bij deze whisky doet je direct denken aan turks fruit, donkere chocolade en kamperfoelie. Smaken die je mag verwachten van deze whisky zijn tonen van bessen, bittere sinaasappel, muntchocolade en een intense diepte.

3. The Lasanta: deze heelijke whisky ruikt naar toffee, dadels, honing en toffee. De smaken die je mag verwachten zijn daarin tegen tonen van sinaasappel, warme kruiden en rozijnen.

4. The Nectar D’or: de laatste whisky is zeker het proeven waard. Het geurt naar heerlijke citroentaart, sinaasappel, kokos en vanillestokjes. Smaken die je mag verwachten zijn tonen van nootmuskaat en peperkoek.

Bestel hier de Glenmorangie 4x single malt proeverij set en proef ze allemaal! Als je hem op werkdagen voor 16:00 besteld, verzenden wij de proeverij set vandaag nog mits de voorraad strekt.

 

3. Glenfiddich Cask Collection

Nog een fantastische collectie om mee te nemen voor de whisky proeverij voor thuis is de Glendfiddich Cask Collection. In deze collectie vind je 3 mini whisky’s met ieder een inhoud van 5 CL. Voor een beginnende whisky drinker is dit de ideale keuze om goed te kunnen proeven wat hij of zij nu lekker vind of niet. De collectie heeft de volgende flesjes whisky:

1. Glenfiddich Select cask: een echte whisky van top kwaliteit, gerijpt in rode wijn vaten in combinatie met bourbon vaten.

2. Glenfiddich Reserve Cask: een whisky die exclusief gerijpt is in Sherry vaten waardoor er een unieke smaak is ontstaan dat je direct proeft.

3. Glenfiddich Vintage Cask: de laatste whisky die je vind in de collectie is ook in andere vaten gerijpt, namelijk de Europese bourbon vaten.

Bij interesse bestel je hier de Glenfiddich Cask Collection.

 

Whiskey proeverij thuis: probeer ze allemaal!

Bij Club Whisky bestel je eenvoudig online de beste whisky’s. Houd een whiskey proeverij voor thuis en probeer ze allemaal! Als je van plan bent om whisky cadeau te doen of voor jezelf, bezoek onze website van Club Whisky en bekijk ons gehele assortiment. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.