Glenmorangie Tale of Tokyo

84,95
Ontdek Glenmorangie Tale of Tokyo - Een whisky doordrenkt met de essentie van Japan. Ervaar scherpe kruidigheid, exotische aroma's en een unieke artistieke flair in elke druppel. Proef de harmonie tussen oost en west in deze exclusieve whiskyervaring. Lees meer
  • 100+ soorten whisky
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Glenmorangie

Informatie

Glenmorangie Tale of Tokyo - Ontdek de Japanse Inspiratie

Welkom in de wereld van Glenmorangie Tale of Tokyo, waar whisky en Japanse cultuur samenkomen om een unieke smaakervaring te creëren. Deze bijzondere whisky is het resultaat van Dr. Bill's diepe bewondering voor de veelzijdige aard van Tokio, met zijn mode, eten en kunst.

 

De Spirit van Japan in een Fles

Dr. Bill's zoektocht leidde hem naar een van Japan's meest gewilde schatten, de Mizunara-eik. Deze eeuwenoude eik, geïnfuseerd met de geest van Japan, geeft Glenmorangie Tale of Tokyo zijn karakteristieke smaak en aroma's.

 

Kunst in Elke Druppel

De fles van Glenmorangie Tale of Tokyo is niet alleen gevuld met whisky; het is een kunstwerk op zich. Yamaguchi Akira, de kunstenaar achter het label, combineert de traditionele Japanse schilderkunst met hedendaagse westerse technieken. Zijn meesterwerk weerspiegelt moderne onderwerpen in een traditionele Japanse esthetiek.

 

Proefnotities - Een Reis door de Smaak van Tokio

Laat je zintuigen ontwaken met Glenmorangie Tale of Tokyo. De kleur, een roodachtige bronskleur zoals de rijzende zon, nodigt je uit voor een reis door het aroma van wierook, toffee en kruiden. Proef de scherpe kruidigheid, gevolgd door taaie eik, venkel, pittige sinaasappels, bittere kersen, amandel en houthars. Deze whisky is als een avontuur door de straten van Tokio, vol contrasten en verrassingen.